Atalanta - Real Madrid, 24/2: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Atalanta
Oavgjort
Real Madrid
Odds hämtat på bet365: 23/2 23:45

Atalanta och Real Madrid gör upp i en het Champions League-åttondelsfinal! Här ger vi er våra tankar och ett speltips med tillhörande odds inför matchen.

En av de på förhand mest intressanta åttondelsfinalerna i Champions League är enligt vår mening den mellan Atalanta och Real Madrid. Matchen blir extra intressant tack vare att det är litet mot stort, både vad gäller historia och pengabudget, men samtidigt även ett fantastiskt Atalanta mot ett hackande och skadeskjutet Real Madrid.

Här ger vi er vårt speltips till Atalanta – Real Madrid, när lagen möts i den första åttondelsfinalen onsdag 24/2.

Vad: Atalanta – Real Madrid, Champions League
När: Den 24/2, kl. 21:00
Vart: Stadio di Bergamo
Speltips: Atalanta vinner (2.30 hos bet365)
Live stream: Atalanta – Real Madrid stream
Domare: Tobias Stieler (Tyskland)

Inför matchen

  • Atalanta sålde i januari sin stora stjärna Alejandro Gómez.
  • Real Madrid har en lång skadelista, som består av många viktiga namn.
  • Atalanta och Real Madrid har aldrig tidigare ställts emot varandra.

Speltips & odds inför matchen

Gian Piero Gasperinis Atalanta går från klarhet till klarhet, och verkar inte kunna stanna. Klubben har en spelarbudget i klass med lagen på Serie A:s nedre halva, men slutar ändå i toppen år efter år.

Atalanta har hämtat spelare som inte riktigt lyckats fullt ut på andra håll men som besuttit en stor potential, och i Bergamo har Gasperini istället fått dem att prestera över sin potential. Luis Muriel, Josip Ilicic och Duvan Zapata är exempel på spelare vars kvalitéer är lätta att urskilja, men som verkligen exploderat i den blåsvartrandiga tröjan. Samtidigt har hela Atalantas försvar och mittfält spelat på väldigt höga höjder, även om de spelare för spelare – med vissa undantag – inte vore intressanta för särskilt många större klubbar.

I januari lämnade stjärnan och fanbäraren Alejandro ”Papu” Gómez, efter konflikt med tränaren, Men lagbygget har visat sig vara så pass stabilt och starkt att man klarat sig alldeles utmärkt utan det lilla bollgeniet.

Real Madrid är inte en klubb i riktigt lika stor harmoni. Generationsväxlingen från stommen som vann tre raka CL-titlar går trögt, och det går väl att konstatera att haussade nyförvärven Eden Hazard och Luka Jovic inte direkt levt upp till förväntningarna så här långt.

Efter att ha halkat långt efter Atlético Madrid i La Liga har Real hur som helst börjat knappa in på rivalen, och nu skiljer bara sex pinnar till förstaplatsen. Samtidigt är man extremt skadedrabbade, och saknar många ordinarie spelare. Därför har en hel del juniorer tagits ut för att fylla ut truppen till onsdagens match.

Vårt speltips

Sergio Ramos, Karim Benzema, Eden Hazard, Marcelo, Federico Valverde, Dani Carvajal, Eder Militão, Álvaro Odriozola, Rodrygo. Där har ni Real Madrids skadelista, fylld av mer eller mindre tongivande spelare. Atalantas skadelista kan knappast betecknas som en lista, då den bara innehåller ett namn: Hans Hateboer.

Så här pass många skador slår hårt även mot de bredaste trupperna, och i en så här pass svår bortamatch tror vi att Real förlorar. Real har dessutom, med eller utan skador, inte sett lika bra ut den här säsongen som vanligt. Vi spelar den raka 1:an, till oddset 2,30 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Atalanta – Real Madrid, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Atalanta vinner 2.30
Oavgjort 3.75
Real Madrid vinner 2.87
Över 2,5 mål i matchen 1.66
Under 2,5 mål i matchen 2.20
Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)
Streama Juventus - Roma: Se live stream & TV (17/10)
Se vart du kan titta på Juventus - Roma stream eller på TV. Vi tipsar om streamingsida och kanal på TV som visar Serie A.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Streama Hammarby – AIK: Se live stream & TV (17/10)
Titta in hur & vart du kan se Hammarby - AIK stream. Vi visar hur du sänder matcher i Allsvenskan via live streaming & TV.
15 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Italien (U21) – Se live stream & TV (12/10)
Streama Sverige - Italien (U21) - Se live stream & TV (12/10)
Sverige spelar bortamatch mot Italien i kvalet till U21 EM. Mycket dramatik när tre viktiga poäng står på spel! …
12 oktober, 2021 | Jimmie Nyman