Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 nov, 2021

Atalanta – Manchester United, 2/11: Stream, speltips & odds

Atalanta Manchester United speltips stream

Atalanta söker revansch mot Manchester United efter den tunga förlusten senast. Kolla in vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Atalanta – Manchester United live.

När Atalanta gästade Manchester United bjöds vi på en av Champions League mest underhållande matcher så här långt, och vi har förhoppningar om att denna match ska kunna bli lika bra. Ett Atalanta taggat till tusen på jakt efter revansch, mot ett United som kan koppla en rejäl plats om avancemanget.

Ta del av vårt speltips inför matchen, och läs även hur ni gör för att hitta en Atalanta – Manchester United stream.


Streama fotboll från Europa
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Atalanta – Manchester United
Matchstart Kl. 21:00, den 2/11
Vart: Gewiss Stadium
Live stream Streama Champions League
TV-kanal: C More
Speltips: Man United vinner (2,25 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Atalanta har överpresterat i många år och så även i år, men inte lika mycket i Serie A som tidigare.
  • Manchester United fortsätter att visa en stor ojämnhet, men besitter ett fantastiskt spelarmaterial.
  • När lagen möttes för två veckor sedan ledde Atalanta med 2-0 men förlorade ändå.

Streama Atalanta – Manchester United live

När det finns en möjlighet att titta på Champions League är det alltid många som vill ta den. Det är faktiskt väldigt enkelt att streama Atalanta – Manchester United live, och allt ni behöver göra för att se matchen är att skapa ett konto och köpa ett sportabonnemang på Viaplay. Då kan ni se en Atalanta – Manchester United stream direkt på nätet. Är ni intresserade så finner ni även en Malmö – Chelsea live stream på den sidan.

Se fotboll live på Viaplay från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni koppla över er Atalanta – Manchester United live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå in på C More
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Atalanta – Man United live!

Speltips & odds: Atalanta – Manchester United

För två veckor sedan var lilla Atalanta på Old Trafford för att försöka skaka om jätten från Manchester. Man lyckades rätt bra med det, särskilt inledningsvis. Efter en halvtimme ledde man med 2-0 tack vare mål från Mario Pasalic och Merih Demiral, och i paus stod sig resultatet.

Men i den andra halvleken kom Manchester United ut som ett nytt lag. Bruno Fernandes serverade Marcus Rashord till reduceringen, och trycket fortsatte allt längre matchen led. Harry Maguire satte kvitteringen med kvarten kvar, och vem om inte Cristiano Ronaldo klev fram för att fastställa slutresultatet. 3-2 till United, och Atalanta fick vända hem till Bergamo tomhänta.

Efter goda resultat i de två första matcherna, med oavgjort borta mot Villarreal och seger mot Young Boys ser det ändå rätt bra ut för Atalanta. United toppar gruppen med sex pinnar, Atalanta och Villarreal står på fyra och Young Boys har tre poäng.

Atalanta har inte varit riktigt lika starka den här säsongen som de senaste åren, men har ändå visat att högstanivån finns där. United har varit väldigt instabila, och följde upp 0-5 mot Liverpool med att slå Tottenham med 3-0 i helgen.

3-0-segern mot Tottenham tror vi var precis vad Solskjaer och hans lag behövde. En stark seger mot en toppkonkurrent – nåja – som gav norrmannen arbetsro och spelarna självförtroende. Här tror vi att man slår tillbaka ett skadedrabbat Atalanta, och vinner matchen. Vi spelar den raka 2:an till 2,25 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United vinner
  • Odds: 2,25
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som ni hittar här.

Relaterade artiklar

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar