Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 5 dec, 2023

Aston Villa – Manchester City 6/12: Stream, odds & speltips

Premier League bjuder på en spektakulär match under onsdagen när Aston Villa tar emot Manchester City. Avspark är klockan 21:15.

Aston Villa går in i matchen med en imponerande hemmaform. Kan de rubba fjolårets mästare, eller rättare sagt trippelvinnare? Vi har utarbetat dagens bästa speltips, erbjuder attraktiva odds och vägleder dig genom hur du kan streama denna spännande match på Villa Park. Följ med oss för en genomgång av alla detaljer inför drabbningen.

Vad: Aston Villa – Manchester City, Premier League
När: Den 6/12, kl. 21:15
Vart: Villa Park
Speltips: Dubbelchans 1X (2.23 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Dubbelchans 1X

Odds = 2.23
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Aston Villa vs Manchester City Match Outcome
Match Starts 06/12 21:15
Match avslutad

Inför matchen

 • Hemmalaget har Mings, Traore samt Buendia borta på grund av skada.
 • Bortalaget har De Bruyne fortsatt på sin skadelista, samt att Rodri och Grealish är avstängda och missar matchen.
 • En av kvällens största höjdpunkter i Premier League. En synnerligen intressant match.

Aston Villa – Manchester City stream

Först och främst vill vi nämna att denna match är en del av dagens Europatipset. Om du är intresserad av att sätta ihop ett systemspel, kan du följa vårt speltips för matchen mellan Aston Villa och Manchester City.

Om du också är intresserad av att streama matchen live online, är det fullt möjligt. Viaplay ansvarar för sändningen, och du kan njuta av matchen med utmärkt ljud- och bildkvalitet, komplett med svenska kommentatorer. Vi har satt ihop en enkel guide nedan som du kan följa.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Aston Villa – Man City

Aston Villa – Manchester City speltips

Inför denna match riktar vi vårt fokus mot hemmalaget och anser att de har mycket goda chanser att åtminstone säkra en poäng.

Först och främst är det värt att notera Aston Villas imponerande hemmastatistik under denna säsong. Laget har vunnit 10 av sina senaste 11 matcher i alla tävlingar och cuper, den enda matchen de inte vann var mot Everton i en ligacupmatch. I stort sett har de varit felfria och vunnit konsekvent.

Trots den imponerande statistiken kommer det naturligtvis inte vara en enkel uppgift när Manchester City besöker Villa Park. Dock måste det nämnas att City kommer att vara utan sin mittfältsgeneral Rodri, en oerhört viktig spelare och en av de mest betydelsefulla i laget. Dessutom är Grealish avstängd.

Med tanke på dessa avbräck tror vi att Aston Villa har goda möjligheter att ta poäng mot den stora favoriten Manchester City. Det är också värt att nämna att City har haft vissa problem på sistone och har kryssat i sina tre senaste Premier League-matcher, vilket har lett till att de inte längre toppar tabellen. Både Arsenal och Liverpool har gått om regerande mästarna.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga speltips och odds inför mötet mellan Aston Villa och Manchester City. Vi har genomfört en noggrann analys av matchen och presenterar tre nya val. Det är dock alltid viktigt att göra din egen bedömning. Samtliga odds kommer från Expekt.

Speltips Odds
Aston Villa vinner 4.75
Över 2.5 mål 1.50
Över 3.5 mål 2.20
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar