Arsenal - Slavia Prag, 8/4: Speltips & stream

Resultat
Odds
Arsenal
Oavgjort
Slavia Prag
Odds hämtat på bet365: 7/4 18:00

I kvartsfinal i Europa League möter Arsenal – Slavia Prag varandra under torsdagskvällen (½). Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Arsenal – Slavia Prag stream.

Inför Europa League-mötet mellan Arsenal – Slavia Prag under torsdagen ger vi dig ett speltips och visar hur du kan streama matchen. Lagen kommer med en tung förlust respektive ett oavgjort resultat i bagaget. Vi tror på Arsenal under torsdagskvällen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Emirates Stadium, eller se hur ni hittar en Arsenal – Slavia Prag live stream 8/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Arsenal – Slavia Prag
Matchstart Kl. 21:00, den 8/4
Vart: Emirates Stadium, London
Live stream: > Streama Europa League
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Arsenal vinner (1,55 hos Bet365)

Streama Arsenal – Slavia Prag

Det är lätt att streama Arsenal – Slavia Prag i Europa League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Arsenal – Slavia Prag

Speltips inför matchen

Under torsdagskvällen möter Arsenal – Slavia Prag varandra i Europa League. Slavia Prag har inte förlorat på 12 matcher inför detta möte.

Arsenal kommer till denna matchen i Europa League med en bitter smak i munnen från sitt föregående möte. Laget blev krossade av Liverpool med 0-3 på hemmaplan i Premier League efter att Diogo Jota haft lekstuga.

Engelsmännen ligger för närvarande på en tiondeplats i Premier League och behöver ta sig an Europa League på största allvar för att ha en chans på att få Champions League nästkommande säsong.

Slavia Prag åker till London för att möta ett Arsenal som behöver bevisa sig, men tjeckerna är svårspelade. De har inte förlorat på 12 matcher, dock är endast två av dessa mot högkvalitativt motstånd (Rangers i Europa League-åttondel).

I Slavia Prags senaste match spelade de 0-0 mot Zbrovjovka Brno i den tjeckiska ligan där de leder med storartad stil med 14 poäng mer än ligatvåan Sparta Prag.

Vårt speltips

Arsenal är väldigt motiverade att studsa tillbaka från deras senaste matchs debakel. Vi tror att de kommer att göra det och mönstra sitt bästa lag mot Slavia Prag, vilket kommer att vara övermäktigt för tjeckerna. Vi landar därför i att spela på att Arsenal vinner matchen, till ett odds på 1.55 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Arsenal (Fulltidsresultat)

Fler speltips

Flora Tallinn - Legia Warszawa, 27/7: Speltips & stream
Flora Tallinn - Legia Warszawa, 27/7: Speltips & stream
Legia Warszawa vann det första Champions League kvalmötet över Flora och har en stor chans att upprepa bedriften i Tallinn. Bra odds erbjuds på en bortaseger.
News icon 26 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
HJK Helsingfors - Malmö, 27/7: Speltips & stream
HJK Helsingfors - Malmö, 27/7: Speltips & stream
Returdags för Malmö FF i Champions League kvalet där HJK Helsingfors ska försöka vända ett underläge. Båda lagen nätade i första mötet och bör göra så igen.
News icon 26 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Damlandslaget ställs mot Nya Zeeland i det tredje och sista gruppspelsmötet. Då Sverige är klara för kvartsfinal behöver detta inte bli något målrikt möte.
News icon 25 juli, 2021
Author icon Katten Jansson