Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 jan, 2024

Arsenal – Liverpool 7/1: Odds & speltips

stryktipset 25 november

Det är dags för en högintressant FA Cup-match mellan två av Englands topplag. Arsenal ställs mot Liverpool på Emirates, med avspark klockan 17:30 på söndag.

Här tar vi en helhetsgenomgång inför mötet mellan Arsenal och Liverpool. Vi granskar lagen, deras aktuella form och säsongens prestationer. Dessutom presenterar vi dagens bästa speltips och går igenom samtliga odds. Följ med oss på en utförlig analys inför denna spännande match på Emirates.

Vad: Arsenal – Liverpool, FA Cup
När: Den 7/1, kl. 17:30
Vart: Emirates Stadium
Speltips: Över 2.5 mål & båda lagen gör mål (1.90 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål

Odds = 1.90
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Spela med Swish
  • Live streaming
  • Användarvänligt
Arsenal vs Liverpool Match Outcome
Match Starts 07/01 17:30
Match avslutad

Inför matchen

  • Arsenal kommer till matchen med två raka förluster.
  • Liverpool är inne i en fin form och toppar dessutom Premier League-tabellen.
  • Lagen har ställts mot varandra två gånger den här säsongen, då slutade matchen 1-1 på Anfield.

Arsenal – Liverpool speltips

På Emirates väntar en spännande och högklassig match mellan Arsenal och Liverpool, och här presenterar vi vårt speltips inför denna drabbning.

Vi riktar vårt fokus mot målen i denna match och kombinerar våra val med över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål. Vi anser att detta kan vara ett lämpligt val för den kommande matchen.

Historiskt sett har dessa två lag gett oss underhållande och målrika möten. Senast de ställdes mot varandra slutade matchen dock 1-1 på Anfield i Premier League. Men på Emirates och i cupspel tror vi att det kan bli betydligt mer öppet.

Cupspel brukar innebära att lagen roterar i startelvan för att ge andra spelare chansen, vilket ofta leder till mer öppna matcher. Dessutom har Klopp en tendens att rotera i sina laguppställningar i Europa League och inhemska cuper, och vi förväntar oss att han kan göra detsamma även här på Emirates, trots att det är en stormatch.

Mot denna bakgrund väljer vi att spela på målspelet som nämnts ovan. Vi anser att det är ett välgrundat och passande val mellan dessa två starka lag, speciellt med tanke på deras offensiva kapacitet och förmåga att producera mål.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga speltips och odds inför den kommande matchen mellan Arsenal och Liverpool. Denna toppmatch från FA Cupen förtjänar självklart flera alternativ, och vi har därför gjort jobbet åt dig. Det är alltid viktigt att noggrant granska dina val innan du placerar några spel. Slutligen, spela med eftertanke.

Alla våra odds har hämtats från spelbolaget Bet365, som du enkelt kan komma igång med genom en snabb registrering och en minimuminsättning på endast 50 kr. Därefter är du redo att börja spela på Bet365.

Speltips Odds
Över 3.5 mål 2.63
1-1 i halvtid 7.50
Rätt resultat: 2-3 29.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar