Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 11 aug, 2021

Alashkert – Kairat, 12/8: Speltips & stream

Alashkert – Kairat, 12/8: Speltips & stream

 

På Ortaliq Stadion tog Kairat Almaty emot FC Alashkert i det första mötet, som slutade mållöst, i kvalet till Europa League.

Båda lagen hade nyligen åkt ut ur den andra omgången av kvalet till Champions League, med målrika matcher som kostade dem avancemanget.

De kazakiska mästarna Kairat är favoriter att slå ut Alashkert från Armenien hos spelbolagen. Ute på planen är det 50-50 kring vilka som tar sig vidare.

 

Vad: Alashkert – Kairat, Europa League kval
Avspark: Den 2021-08-12, kl. 17:00
Vart: Alashkert Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Alashkert vidare (Odds: 3.00 hos Bet365)

Se Alashkert – Kairat stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Europa League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Alashkert och Kairat på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Alashkert – Kairat live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Europa League kvalet

 

Speltips & odds

 

Alashkert har inlett säsongen med att slå ut Connahs Quay Nomads i Champions League kvalet. Där blev det 2-2 i Wales och mållöst i Armenien. Alashkert vann förlängningen sedan.

I nästa omgång blev Sheriff Tiraspol för svåra, i båda möten.

Alashkert har tagit sin första ligatitel sedan år 2018 och är tillbaka där de ska vara, i toppen.

I bortamötet mot Kairat var Alashkert stora underdogs och visste om att de inte skulle äga matchen. Så blev fallet också, men Alashkert försvarade sig riktigt bra och var själva nära att gå segrandes ur duellen, som slutade mållöst.

Därefter har Alashkert vilat en hel vecka. Batterierna är laddade för returen.

Kairat kom till Europa League kvalet med en blytung förlust i ryggen mot Röda Stjärnan i Champions League kvalet.

Resan i Champions League kvalet började ändå bra, med ett oavgjort resultat mot Maccabi Haifa på bortagräs och sedan en 2-0 seger på hemmagräs.

Vidare gick det bra mot Röda Stjärnan i det första mötet som Kairat vann med 2-1. I returen i Belgrad blev det en förlust med hela 0-5.

Försvaret underpresterade. Förlustsiffrorna kunde ha skrivits med betydligt större siffror.

Sedan dess har det blivit en 3-4 förlust i cupen mot Arys samt en 3-0 seger över Zjetisu. Kairat är väldigt ojämna och går inte alls att lita på.

Till returen får Kairat klara sig utan försvararna Gafurzhan Suyumbayev, Macky Bagnack, samt mittfältarna Nebojsa Kosovic, Joao Paulo och Jacek Goralski.

Med alla dessa avbräck och en formkurva som ständigt går upp men mest ner så har inte Kairat någon större chans, på resande fot, att kvala vidare än vad Alashkert har. Det är lika stor möjlighet för båda lagen.

Spelbolag erbjuder trippla degen på att Alashkert drar det längsta strået.

Därför landar spelet på att Alashkert också tar sig vidare från returen.

 

 

  • Vårt speltips: Alashkert går vidare
  • Odds: 3.00
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Alashkerts möjlig startuppställning:

Cancerevic; Boljevic, Cameta, Voskanyan, Kadio; Yedigaryan, Hovsepyan, Grigoryan; Mihajlovic, Glisic, Khurtsidze.

 

Kairats möjlig startuppställning:

Pokatilov; Vorogovskiy, Alip, Dugalic, Hovhannisyan; Polyakov, Abiken, Buranchiev; Alykulov, Love, Shushenachev.

 

 

Nyheter

måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023
Stryktipset vecka 23
stryktipset
På helgens Stryktipskupong bjuds vi bland annat på en Champions League-final! Dessutom flera spännande matcher från Sverige, med mera. Ta del av analys och spelförslag här!
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1558 Articles