Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 29 aug, 2021

Akropolis – Värnamo, 30/8: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Spelbolag erbjuder dubbla degen på att gästerna Värnamo ska ta samtliga poäng mot Akropolis i Superettan.

Det kommer inte att vara lätt då Akropolis har spelat upp sig och försvarat sig grymt bra under denna augusti månad.

Värnamo likaså, som är det laget som har släppt in minst mål av alla. Så detta lutar mot att bli en målsnål historia.

Vad: Akropolis – Värnamo, Superettan
Avspark: Den 2021-08-30, kl. 19:00
Vart: Grimsta IP
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.83 hos Unibet)

Akropolis – Värnamo stream

Du kan streama Akropolis och Värnamo från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Akropolis – Värnamo stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Akropolis – Värnamo via live stream

Speltips & odds

När lagen möttes tidigt under säsongen gjorde Edvin Becirovic matchens enda mål för Värnamo redan efter 2 minuter. Han blev också utvisad efter en kvart. 0-1 förlusten var tung för Akropolis då. Men det är mycket som har hänt sedan dess.

I början av augusti månad 2021 låg Akropolis och kämpade i bottenträsket. Laget hade förlorat många matcher och hade stora problem med målskyttet. Inte för att lägen saknades direkt. Man fick det liksom inte att lossna.

Under augusti månad har det blivit 3 segrar och en förlust, vilket innebär 9 poäng på de 4 senaste matcherna. Poängen har räckt för att ta laget upp till en 10:e plats, med 2 poäng före kvalplatserna i botten. Akropolis har fått arbetsro.

Toppanfallaren Marcus Burman är lagets bästa målskytt med 5 baljor.

Den stora framgången har inte varit offensiven ändå utan Akropolis försvar. Backlinjen har skärpt sig. Mot Öster och senast mot Norrby lyckades man till och med hålla nollor. Framåt har det blivit fler mål till antal än förut. Fast det är inte så att laget öser in mål direkt.

Senast blev det en jämn kamp borta mot Norrby där Akropolis gick segrandes ur duellen med 1-0, efter ett tidigt mål av Andrew Stadler i matchminut 8.

Starkt av Akropolis att hålla tabellfyran Norrby undan i 90 minuter.

Akropolis har en bra chans att försvara sig även när Värnamo gästar dem.

Med en match mindre spelad än serieledarna Helsingborg IF ligger Värnamo på en andra plats i tabellen, med 33 poäng efter 17 omgångar. Det har varit en underbar säsong. De är på väg till Allsvenskan när 13 omgångar kvarstår. Fast konkurrensen är tuff i toppen där Landskrona ligger precis under med 2 poäng mindre.

Just Landskrona slog man senast i en jämn match som var mållöst fram tills kvarten kvar. Abdussalam Magashy passade fram Oscar Uddenaes som gav Värnamo ledningen. Matchen var spännande ändå fram till stopptid där Oscar Johansson slog spiken i kistan i den 95:e minuten. Resultatet skrevs till 2-0. Ännu en hållen nolla av Värnamo.

Att bara släppa in 11 mål på 17 omgångar i Superettan är en fantastisk bedrift från Värnamo. Det ska de ha mycket beröm för.

Grymt är det också att näta 20 mål under tiden, speciellt då man inte har en enda spelare i truppen som har nätat fler än 4 mål. Det är ett starkt kollektiv med många skickliga spelare, där alla hjälps åt med hemjobbet. I och med detta har Värnamo varit så pass svåra att bryta ner.

Varken Akropolis eller Värnamo har någon avstängning till matchen. Inte heller några nya skadeavbräck. Managers Robin Asterhed i Värnamo och Giannis Christopoulos i Akropolis väntas komma till start med likande startelvor.

Då även Akropolis har hittat formen och ett recept på hur man försvarar sig bra väntas det inte bli någon målfest mellan lagen.

Därför lander spelet på att mötet mellan Akropolis och Värnamo slutar målsnålt, med max 2 mål totalt i matchen.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Akropolis möjlig startuppställning:

Orestis Menka; Oscar Pehrsson, Jesper Björkman, Sotirios Nikopoulos; Erik Figueroa, Panajotis Dimitriadis, Mauricio Albornoz, Cesar Weilid; Mattias Bouvin, Marcus Burman, Andrew Stadler.

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Freddy Winst, Hugo Andersson, Victor Eriksson, Francis De Vries; Abdussalam Magashy, Erick Brendon, William Kenndal; Oscar Johansson, Christian Moses, Joel Stevens.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar