Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 maj, 2022

AIK – Malmö FF (11/5): Stream, speltips & odds

AIK Malmö stream speltips

AIK och Malmö FF möts i Allsvenskan igen, på onsdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan även se hur ni hittar en AIK – Malmö live stream.

Återigen är det dags för AIK och Malmö FF att spela emot varandra, trots att vi bara avklarat sju omgångar av seriespelet. Då båda lagen har Europaspel i höst har de gemensamt kommit överens om att flytta sin ”höstmatch” till nu, så att de får ett mindre tätt spelschema under hösten.

Klockan 19:00 onsdag kväll blåser domaren igång matchen på Friends Arena. Ta del av förutsättningar till mötet, läs speltips och hitta er AIK – Malmö live stream.

Streama fotboll online

Titta på fotboll direkt hos Bet365

Vad: AIK – Malmö FF
Matchstart Kl. 19:00, den 11/5
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (1,57 hos Bet365)

Inför matchen

  • Både AIK och Malmö står på 15 poäng, men AIK med resultatraden 5-0-2 och MFF med resultatraden 4-3-0.
  • Lagen möttes i Malmö för bara tre veckor sedan, och då vann MFF med 3-0.
  • Malmö FF har en hel del bra spelare skadade, däribland Anders Christiansen, Isaac Kiese Thelin och Sören Rieks.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’atwehlko7wHawVN1gHeoAnjQWs84rHX6RgSVB6wl’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Malmö FF

Det är enkelt att live streama AIK – Malmö FF. För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen direktsänt från valfri enhet, och se alla matcher från Allsvenskan live. Titta på AIK – Malmö live via mobil, dator eller surfplatta.

Det går alltså att välja helt fritt vilken enhet ni vill använda för att titta på matchen. Har ni en Chromecast eller, offensiva liknande kan ni dessutom koppla över er AIK – Malmö FF live stream till TV-skärmen.

Sändningen på Discovery Plus håller alltid hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Vi tror och hoppas att ni får en trevlig stund framför er fotboll stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Malmö live

Speltips & odds: AIK – Malmö FF

Redan i den åttonde omgången av Allsvenskan ställs AIK och Malmö FF mot varandra för den andra gången. Båda lagen har Europaspel i höst, och för att lätta på höstens spelschema har de kommit överens om att flytta sin höstmatch till nu. Det innebär att vi kommer att ha en haltande tabell under halva säsongen, där dessa två lag ständigt står på en match mer spelad än övriga.

AIK har stått för en ganska bra start på säsongen. Man inledde med att förlora rejält borta mot Häcken, och därefter var det bara att återgå till grunderna för Bartosz Grzelak. Det optimistiska spel som man försökte med mot Häcken i premiären slutade i en 2-4-förlust, och därefter har det blivit att återgå till en mer defensiv struktur och balans. Det har lett till att man på hemmaplan vunnit samtliga fyra matcher med 1-0, medan man på bortaplan blandat och gett en aning.

Borta mot Malöm förlorade AIK med 0-3, men det var en match som var jämnare än vad resultatet visar. Malmö vann på sin spets framåt, där Isaac Kiese Thelin satte bollen i nät medan Nabil Bahoui träffade stolpen.

Milos Milojevic har ännu en del att jobba med i sitt lag. Han har höjt intensiteten på träningarna, och försökt förstärka vinnarmentaliteten hos spelarna än mer, men på planen finns mer att ta av. Laget har resultatraden 4-3-0, och även om det är godkänt hade de nog gärna sett att något av de där kryssen slutat i seger.

Nu gör AIK och Malmö upp om viktiga poäng i kampen om att hänga på ”Bajen” i toppen. Detta är en match där mycket står på spel, och när AIK sätter tempot lär det bli en försiktig och avvaktande matchbild. Vi spelar ”under 2,5 mål”, till 1,57 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna titta in lite oddsbonusar innan ni placerar ett spel.

Annan betting på matchen

Vårt spel här landar på ”under 2,5 mål”. Men titta gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,75
Över 2,5 mål 2,35
Oavgjort 3,20

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar