AIK - Kalmar FF, 18/7: Stream, speltips & odds

AIK - Kalmar FF

AIK och Kalmar drabbar samman i Allsvenskan på söndag eftermiddag, den 18 juli. Här finner ni vårt speltips till matchen, och information om hur ni gör för att hitta en AIK – Kalmar FF live stream.

AIK ligger på 5:e plats i Allsvenskan, och har gjort en klart godkänd säsong så här långt. Nu fortsätter jakten mot topp tre och Europaplats. Kalmar FF är 8:a, och ser betydligt starkare ut i år än ifjol.

AIK och Kalmar möts i Allsvenskan denna söndag, i en match med avspark 17:30 den 18 juli. Vi visar er hur ni bär er åt för att streama AIK – Kalmar live, och ger er även vårt speltips med odds till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AIK – Kalmar FF
Matchstart Kl. 17:30, den 18/7
Vart: Friends Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (1,92 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • AIK ligger 5:a i Allsvenskan, och fortsätter jakten på Europaplatserna.
  • Kalmar FF innehar 8:e-platsen, och har varit Allsvenskans stora positiva överraskning så här långt.
  • När Kalmar besökte Friends Arena ifjol, vann de med 1-0 efter mål från Erik Israelsson.

Relaterat: Fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan

Streama AIK – Kalmar live

Det är inte särskilt svårt att live streama AIK – Kalmar FF. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på AIK – Kalmar live.

Det är möjligt att ha igång er AIK – Kalmar FF live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel eller Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Du får se din fotboll stream med hög bild- och ljudkvalitet på Discovery Plus.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama AIK – Kalmar live!

Speltips & odds: AIK – Kalmar

Inför säsongen tippades AIK att sluta sjua i Allsvenskan av Discoverys journalister och experter, vilket var tips som inte uppskattades hos alla AIK-spelare. ”Vi kommer visa experterna. Experter som aldrig satt sin fot på en fotbollsplan utan bara stått bredvid. Vi får se. 2018 sa andra allsvenska spelare och experter att vi skulle bli årets flopp. Så blev det inte.”, sade Alexander Milosevic om saken.

Andra spelare hos AIK, som landslagskaptenen Sebastian Larsson, var mer förstående: ”Absolut vill vi inte bli sjua. Men med tanke på att vi kom nia förra året och tog en poäng på de tre sista matcherna så är det inte konstigt om vi tippas i mitten.”

När Allsvenskan är tio omgångar gammal ligger AIK på 5:e plats, där tredjeplacerade Elfsborg har två poäng fler men än match mer spelad. En bra start på säsongen från ”Gnaget”, som nog siktar på att sluta ännu högre upp.

Efter EM-uppehållet inledde AIK med en svag insats mot Häcken, men följde sedan upp med att besegra Varberg. Nu väntar Kalmar FF.

Kalmar gjorde en väldigt stark vår, där man visade upp både stabilitet bakåt och ett lovande spel framåt. Henrik Rydström har, precis som under sin tid i Sirius, byggt sitt spel på ett stort bollinnehav, vilket givit resultat. Finns det något att önska så är det väl lite fler mål framåt.

I Kalmars senaste match, mot Häcken, blev det förlust men spelet såg väldigt bra ut och fortsätter man på det spåret kommer man att ta mycket poäng under hösten.

Kalmars prestationer på senare tid imponerar mer på oss än AIK:s, och vi tror att KFF får med sig poäng här. Vi spelar X2, till oddset 1,92 på Betsson.

  • Vårt speltips: Oavgjort eller Kalmar
  • Odds: 1,92
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman