Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 nov, 2023

AIK – IFK Värnamo (12/11): Stream, speltips & odds

värnamo aik speltips stream

Vad: AIK – IFK Värnamo, Allsvenskan
Avspark: Den 12/11, kl. 15:00
Vart: Friends Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Värnamo vinner (3.20 hos Expekt)

AIK ställs emot IFK Värnamo, i en match där AIK ska försöka se till att säkra sitt allsvenska kontrakt. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

AIK har haft en körig säsong, minst sagt, och än är inte det allsvenska kontraktet säkrat. Men med det sagt, ska det till otroligt mycket för att laget ska falla ihop och halka ned till kvalplatsen.

För IFK Värnamo kan den här matchen avgöra om man slutar på femte eller sjätte plats, men betydelsen kring en sådan sak ska inte underskattas för en mindre klubb som Värnamo. Läs här vårt speltips inför matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Värnamo vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Vaernamo vs AIK Match Outcome
Match Starts 12/11 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • AIK har tre poäng ner till BP på kvalplats, och även åtta måls bättre målskillnad. Ser bra ut, men kontraktet är alltså inte helt säkrat ännu!
 • IFK Värnamo är tillsammans med Elfsborg och Sirius formstarkast i Allsvenskan, med 13 poäng på de 15 senaste matcherna.
 • Värnamo vann med 1-0 när lagen möttes i våras.
Allsvenskan

12th November 2023 - 14:00

Friends Arena

IFK Vaernamo

Match Ended
AIK

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.5

Average goals scored

1/4

Matches were draws

75%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

AIK

2

IFK Vaernamo

0

2023

AIK

0

IFK Vaernamo

1

2022

AIK

2

IFK Vaernamo

2

2022

AIK

1

IFK Vaernamo

2

Streama AIK – Värnamo

Det är lätt ordnat att få fram en AIK – IFK Värnamo live stream, och det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, där ni sedan köper ett sportabonnemang. När ni fått det gjort är det bara att börja streama Allsvenskan online.

Ni väljer själva om ni ska titta på er AIK – IFK Värnamo stream från mobilen, datorn eller från surfplattan. Det går att se matchen från valfri enhet. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni som bestämmer er för att streama AIK – Värnamo kommer att bli nöjda med det beslutet. Sändningen håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Värnamo

Speltips & odds: AIK – Värnamo

AIK:s säsong går inte till historien som någonting att minnas för fansen. Det har varit svaga sportsliga resultat, rörigt internt på ledarsidan, en sparkad tränare, troligt fiffel kring agenter och mycket annat som man bara vill lägga bakom sig. Pricken över i:et hade varit att man även åkt ur Allsvenskan, men det ser man åtminstone ut att undvika. Även om man inte ska ropa hej än.

AIK ligger tre poäng före BP i tabellen, och BP befinner sig på kvalplatsen. AIK har dock åtta måls bättre målskillnad än BP, så för att man ska låta lillebror gå förbi krävs alltså att man förlorar stort mot Värnamo samtidigt som BP tar en storseger i sin match mot Häcken. Sannolikheten att detta sker är naturligtvis väldigt liten.

Att IFK Värnamo skulle gå och vinna mot AIK, däremot, hade inte överraskat oss. Laget ligger på femte plats i Allsvenskan, och det är ingen tillfällighet. Särskilt under hösten har laget gått starkt, och man är faktiskt, tillsammans med Elfsborg och Sirius, Allsvenskans formstarkaste lag om vi tittar på de fem senaste matcherna. På dessa har Värnamo fyra segrar och ett kryss.

Vi tippar att Värnamo vinner mot AIK, varpå Kim Hellberg skulle göra sig än mer populär hos Hammarbyfansen redan innan han skrivit på för klubben (om det nu sker – men mycket tyder på det). Den raka 2:an finns till det fina oddset 3.20 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Värnamo vinner
 • Odds: 3.20
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat oddsen på AIK – Värnamo ifrån Expekt Sverige, en bettingsida som är väletablerad i Sverige och som har många intressanta odds. Läs också på om betting utan skatt innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler spelförslag till AIK – Värnamo nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.75
Över 2,5 mål 1.73
Under 2,5 mål 2.12

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar