Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 okt, 2021

AIK – IFK Norrköping, 24/10: Stream, speltips & odds

AIK Norrköping speltips stream

AIK och Norrköping möts i en riktig toppmatch i Allsvenskan. Vi ger er allt inför mötet, från speltips till information om live stream.

AIK och Norrköping ställs emot varandra på Friends Arena under söndagen. AIK kommer från en derbyförlust, men är alltid starka hemma. Norrköping kommer från en 0-5-förlust, men har fortfarande häng på Europaplatserna.

Här ger vi er alla förutsättningar inför mötet på Friends i Solna. Ta del av speltips på mötet, och se hur ni gör för att streama AIK – Norrköping live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: AIK – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 24/10
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: AIK vinner (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • AIK har ett väldigt starkt hemmafacit, i form av resultatraden 10-2-0.
  • AIK ligger på tredje plats i tabellen, och Norrköping på femte.
  • Norrköping vann mot AIK sist lagen möttes, och Rikard Norling bjöd på ett stort firande vid sidlinjen.

Streama AIK – Norrköping online

Det är förvånansvärt lätt att hitta en AIK – IFK Norrköping live stream att se online på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går bra att ha igång er AIK – IFK Norrköping stream från valfri enhet. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama AIK – IFK Norrköping online

Speltips & odds: AIK – Norrköping

AIK tippades av experter att sluta i mitten av tabellen, och inledde dessutom säsongen trögt. Att de skulle vara med och slåss om guldet var det inte många fler än de själva som trodde. Men allt längre in på säsongen vi har kommit, allt mer inblandade i toppstriden har AIK blivit. De har smugit sig med genom att nästan aldrig förlora, och har sedan någon månad tillbaka blivit en av tre toppkandidater till guldet tillsammans med Djurgården och Malmö.

Nu står AIK på 44 poäng, samma antal som DIF och MFF stod på inför denna omgång. Djurgården slog dock Kalmar under lördagen, men MFF har en n bortamatch mot Varberg där de kan tappa poäng. AIK har ingen enkel uppgift framför sig de heller, mot ett Norrköping som jagar Europaplats.

I den senaste omgången syntes dock inte mycket av det Norrköping som ibland spelar en sådan strålande fotboll. ”Peking” fick stryk av Häcken med hela 5-0, och Rikard Norling har haft en del att fundera över inför matchen mot den klubb han är som mest förknippad med, AIK. När lagen möttes i våras vann Norrköping, och Norling syntes fira stort vid sidlinjen. I efterhand har han medgett att han borde hållit sig en aning kyligare med tanke på sin AIK-bakgrund.

Här är det AIK som gäller som favoriter, framförallt med tanke på hemmaplansfördelen. ”Gnaget” har 10 segrar hemma, 2 oavgjorda och inte en enda förlust. Med den statistiken att luta sig mot går det knappast att argumentera för annat än att spela den raka 1:an här, särskilt när Norrköping kommer från en så pass blytung förlust som de gör.

Vi spelar hemmaseger, till 1,95 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar