Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 okt, 2023

AIK – Halmstads BK (29/10): Stream, speltips & odds

aik halmstad speltips stream

Vad: AIK – Halmstads BK, Allsvenskan
Avspark: Den 29/10, kl. 17:30
Vart: Friends Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (1.81 hos Expekt)

AIK siktar på att ta viktiga poäng i bottenstriden, när man denna lördag ställs emot Halmstads BK. Även HBK är inblandade i kampen om att hänga kvar, och det är alltså mycket på spel för båda lagen här. Läs vårt speltips och se hur ni kan streama AIK – Halmstad live.

AIK har haft en lång och jobbig säsong nere i botten av Allsvenskan, men nu är den snart slut. Det ser också ut som att man kommer att säkra kontraktet, då man just nu har fyra poäng ned till BP på kvalplats. Ett annat lag som också har fyra poäng ner dit, det är Halmstads BK. På söndag ställs AIK och HBK mot varandra.

Läs allt inför denna viktiga match på Friends Arena. Blir det AIK eller Halmstad som tar viktiga poäng och mer eller mindre säkrar kontraktet? Kolla även in hur ni kan streama matchen live.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Halmstads BK vs AIK Match Outcome
Match Starts 29/10 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • AIK och Halmstad har båda fyra poäng till godo ner till kvalplatsen.
 • AIK har en hel del avbräck här, där Jimmy Durmaz, John Guidetti och Erick Otieno är de mest kännbara.
 • Halmstad har två raka segrar mot AIK.
Allsvenskan

29th October 2023 - 16:30

Friends Arena

Halmstads BK

Match Ended
AIK

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.7

Average goals scored

2/18

Matches were draws

72%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

AIK

1

Halmstads BK

2

2021

Halmstads BK

1

AIK

0

2021

Halmstads BK

0

AIK

1

2017

Halmstads BK

1

AIK

4

2017

Halmstads BK

0

AIK

1

2015

Halmstads BK

0

AIK

1

2015

AIK

2

Halmstads BK

1

2014

AIK

0

Halmstads BK

1

2014

Halmstads BK

2

AIK

2

2013

Halmstads BK

1

AIK

0

2013

AIK

3

Halmstads BK

3

2011

AIK

4

Halmstads BK

0

2011

Halmstads BK

1

AIK

3

2010

Halmstads BK

1

AIK

2

2010

Halmstads BK

1

AIK

0

2009

AIK

2

Halmstads BK

1

See more

Cup Grp. 2

2018

AIK

3

Halmstads BK

1

Cup Group 4

2013

AIK

1

Halmstads BK

2

Streama AIK – Halmstad

Det är inte så svårt att finna en AIK – Halmstad stream att se direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online på nätet är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se Allsvenskan direkt på internet.

Välj själva om ni ska streama AIK – Halmstad via mobil, dator eller surfplatta. Det går att titta från valfri enhet. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med att titta på er AIK – Halmstad live stream. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av högsta klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Halmstad

Speltips & odds: AIK – Halmstad

AIK har ända sedan säsongen började harvat i botten av tabellen, och just nu ligger man på elfte plats. Avståndet ned till kval är fyra pinnar, och vill det sig illa kan man alltså fortsatt hamna där. Vinner man mot Halmstad denna söndag, då är man nog säkrade nytt kontrakt dock.

Halmstad sitter i ungefär samma sits som AIK. Man har inte haft i närheten av samma röra och kris i organisationen, men man ligger på samma poängsaldo. Likt AIK vore det skönt för laget med en seger här, för att mer eller mindre säkra kontraktet.

AIK har en del skadeavbräck till den här matchen. Man saknar Jimmy Durmaz, Jetmir Haliti, Dino Besirovic, Budomir Janosevic, Alexander Fesshaie och John Guidetti. Dessutom är Erikc Otieno avstängd. Halmstad har faktiskt en helt intakt trupp.

Vi håller AIK som knappa favoriter här, men litar inte på laget så pass mycket att vi är beredda att spela på dem. Vi tror dock att vi får en målsnål match här, och väljer således att spela ”under 2,5 mål”. Det finnes till oddset 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 1.81
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på AIK – HBK har vi hämtat från Expekt Sverige, en bettingsajt som är väletablerad i Sverige och som har massvis av intressanta odds. Läs även på om betting utan skatt innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre fler spelförslag till AIK – HBK nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 2.02
BLGM – Nej 1.90
Över 2,5 mål 2.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar