Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 sep, 2022

AIK – GIF Sundsvall (4/9): Stream, speltips & odds

aik sundsvall speltips stream

Toppen mot botten! Guldjagande AIK ställs emot ett GIF Sundsvall som försöker undvika nedflyttning. Ta del av förutsättningarna inför matchen, läs speltips och se hur ni finner en AIK – Sundsvall live stream.

AIK står en ganska medelmåttig säsong, men än lever hoppet om SM-guld. Om inte annat vill man se till att åtminstone sluta topp 3 och ta en kvalplats till Europa Conference League.

Denna söndag ställs AIK emot GIF Sundsvall, som ser ut som Allsvenskans allra sämsta lag. Man behöver varje poäng man kan få för att undvika nedflyttning, och här kommer man att kriga för att få med sig en pinne. Vi ger er med speltips med odds till matchen, och visar hur ni gör för att se matchen online på nätet.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – GIF Sundsvall, Allsvenskan
Var: Friends Arena, Solna
När: Kl. 17:30, Söndag 4 september
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 3
Speltips: AIK vinner och håller nollan (2,00 hos Bet365)

Inför matchen

  • John Guidetti, Alexander Milosevic, Per Karlsson och Vincent Thill missar denna match.
  • Linus Hallenius är ännu skadad för GIF Sundsvall, och väntas inte vara tillbaka i spel förrän i oktober.
  • Saku Ylätupa, tidigare i AIK, spelar numera för Giffarna Sundsvall.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’2qEqQWipz6ZXW7iKwTlxpLX2toS3fF0CPoEsQXx9′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – GIF Sundsvall

Många lär undra hur man bär sig åt för att hitta en AIK – GIF Sundsvall live stream att se online på internet. Det är inte alls svårt att se matchen live, och allt som krävs för att göra så är att ni skaffar ett Discovery Plus-konto och där köper ett sportabonnemang. Därefter kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha igång er AIK – Sundsvall stream från såväl mobil som dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama AIK – Sundsvall kommer att bli nöjda med er sändning. Kvalitén på bild och ljud är hög, och dessutom är kommentatorerna mycket kunniga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Sundsvall live

Speltips & odds: AIK – GIF Sundsvall

AIK har inte haft någon vidare rolig säsong. Laget gick in som en av utmanarna om SM-guldet, och i den kategorin är man visserligen fortfarande. Spelet har dock sett riktigt svagt ut i längre perioder, och i Europaspelet hade man större problem än väntat och åkte sedermera ut mot tjeckiska Slovacko.

I ”Gnagets” senaste match spelade man hemmaderby mot Hammarby, och man ledde matchen två gånger om. Man kunde dock inte hålla någon av ledningarna, och matchen slutade 2-2. Ändå ett ok resultat, i en omgång där MFF dessutom förlorade. SM-guldet ser svårt ut att ta, men man har ännu god chans på tredjeplatsen.

GIF Sundsvall har haft en väldigt jobbig säsong. Lagets stora stjärna Linus Hallenius skadade sig innan den allsvenska premiären, och kanske var det redan där och då som man tappade det allsvenska kontraktet. Truppen är tunn och man har väldigt få spetsspelare utöver Hallenius.

Här tror vi att AIK vinner ganska så komfortabelt. Laget är så pass mycket bättre än Sundsvall, och vi har svårt att se att ”Giffarna” ens lyckas göra mål. ”AIK vinner och håller nollan” finns till 2,00 gånger pengarna hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: AIK vinner och håller nollan
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Bet365

Vår rekommendation är att ni kollar in lite oddsbonusar utan omsättningskrav innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Oddsen på AIK – Sundsvall är hur många som helst. Nedan finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,47
Under 2,5 mål 2,60
Båda lag gör mål – Nej 1,75

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar