Speltips & Odds: Milan - Juventus 5/1

Speltips & Odds: Milan – Juventus  5/1

Vi har en riktig godbit framför oss denna afton då Milan och Juventus drabbar samman i Serie A. Givetvis kommer vi ge er en matchanalys och förhandstipp, vilket medföljer nedan,

 

Trolig laguppställning Milan:

Donnarumma

Calabria  Kjaer   Romagnoli   Dalot

Rebic   Kessie  Hauge   Calhanoglu  Leao

Ibrahimovic

Trolig laguppställning Juventus:

Szczesny

Danilo  Bonucci   DeLigt   Sandro

Kulusevski  McKennie  Bentancur  

Dybala   Ronaldo

Kan Milan dela ut nådastöten till de regerande mästarna?

Sällan har en match så här tidigt in på säsongen varit så livsavgörande för Juventus som matchen på San Siro ikväll. Med lite mer än en tredjedel av säsongen spelad så står Juventus på 27 inspelade poäng, tio(!) poäng mindre än serieledande Milan.

För Juventus som vunnit ligan åtta år i rad så är givetvis tabelläget allt annat än godkänt och vid en förlust ikväll så skulle Scudetton mer eller mindre vara borta. Även om de regerande mästarna har ligans bästa trupp så skulle det bli oerhört tufft att ta in 13 poäng så pass långt in i säsongen. Milan å sin sida är nog mycket nöjda med att klara ett oavgjort resultat ikväll.

Hemmalaget har öppnat säsongen på ett otroligt starkt sett, till många experters förvåning. En av de absolut största anledningarna till Milans återkomst till toppen av Serie A stavas Zlatan Ibrahimovic. Mannen som är ett lejon bland får, som åldras som Benjamin Button och som av många beskrivs som ett gammalt vin har tagit laget på sina axlar och sedan hans återkomst till Milan förra året har man tagit mest poäng av samtliga lag.

Laget har fått in en tro och passion igen som så påtagligt har saknats de senaste åren och man är i högsta grad med om att vinna ligan. Hade någon sagt detta inför säsongen hade nog de flesta skrattat eller höjt på ögonbrynen men med en tredjedel av ligan spelad så är det många experter som sitter tysta. Kvällens match kommer har potentialen att bli årets match i Italien och detta är inget man får missa. 

 

Speltips & Odds: 

Kvällens match känns på förhand som den kan gå hur som helst och med tanke på matchens dignitet så är både kort och hörnor intressanta spel. Men detta till trots så tror jag att just vid sådana här enorma matcher med kniven mot strupen så visar sig alla mästarlag från den bästa sidan. I detta fallet tror jag att Juventus kommer gå ut på San Siros matta och göra en supermatch och va inte förvånade om Christiano Ronaldo står som matchvinnare. Juventus som vinnare till 2,20(Bet365) kommer att spelas.

 

Speltips: Juventus

Odds: 2,20

fotbollsquiz

Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
News icon18 mars, 2021
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2019
Author iconEmil Sandberg