Streama Napoli - AC Milan: Live stream & TV

  • Detta är första gången Milanlegendaren Gennaro Gattuso ställs mot AC Milan.
  • När lagen möttes i höstas var en annan Milanlegendar, Carlo Ancelotti, tränare för Napoli och då delade lagen på poängen.
  • Milan har inte vunnit någon av de tio senaste matcherna mot Napoli i Serie A.
VadSSC Napoli – AC Milan, omgång 32 i Serie A
VarStadio San Paolo, Neapel
NärSöndag 12 juli, 21:45
Live streamBet365

Vill du titta på SSC Napoli – AC Milan?

Streama matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni streama Napoli – AC Milan online på nätet? Det är ni inte ensamma om. Här visar vi er hur ni bär er åt för att titta på matchen via live stream.

Streama Napoli – AC Milan live

Det är ett väldigt stort, utbrett intresse för att titta på Serie A nuförtiden. Människor i Sverige och världen över rattar in ligan i sina TV-kanaler och onlinesändningar. Allt för att se stjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Lorenzo Insigne En av matcherna folk vill titta på är Napoli – AC Milan.

Naturligtvis ökar intresset för denna match tack vare Zlatan Ibrahimovic vara i Milan, särskilt i Sverige. Hitta er live stream till matchen!

Streama Napoli – AC Milan live

För att hitta din Napoli – Milan live stream ska du bara gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla Serie A streams, och kan således se mötet mellan Napoli och Milan. Du kan där se alla AC Milans matcher.

Så länge du har minst 1 krona på ditt spelkonto kan du titta på alla streams på Bet365. Matcherna visas med bra bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna talar allra oftast engelska.

Det går att koppla upp matchen från valfri plattform. Titta på Napoli – Milan från mobil, dator, surfplatta eller genom att sända över matchen till TV-skärmen. Du bestämmer!

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Titta på Napoli – Milan!

Titta på Napoli – Milan på TV

Ännu har vi inga uppgifter om vilken kanal som kommer att stå för TV-sändningen, men det brukar alltid vara någon av C Mores kanaler som visar Serie A, eftersom det är det bolag som äger rättigheterna att sända matcher från ligan. Om du är i Sverige vill och vill titta på Napoli – AC Milan på TV, bör du ordna C Mores kanaler. Ni som redan har dem kan koppla av och njuta av att titta på fotboll i toppklass.

Det går även att koppla den livesändning du har igång på Bet365 från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande verktyg. Då kan du föra över din Napoli – Milan stream till TV:n och trots allt se matchen där!

  • Avspark: 21:45, 12 juli

Inför matchen

Detta är en väldigt betydelsefull match i kampen om att sluta topp 6 i Serie A. Napoli och Milan är de två lag som i första hand slåss om placeringen, och därför är detta en så kallad sexpoängsmatch.

Napoli har gjort en svagare säsong än förväntat, och i höstas fick Carlo Ancelotti sparken. Gennaro Gattuso har istället kommit in, och kanske är tuffingen från södra Italien mer kompatibel som Napolitränare än gamle, gode Carlo.

Milan inledde säsongen svagt även de, men har precis som Napoli blivit bättre allt längre säsongen lidit. En stor orsak till förbättringen är givetvis värvningen av Zlatan Ibrahimovic.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips till Östersunds FK - Hammarby IF.
News icon23 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Speltips & odds: Milans goda form fortsätter
Två klassiska storklubbar gör upp i Skottland, när Celtic tar emot AC Milan.
News icon22 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Speltips & odds: Mästaren möter lärjungen
Under kvällen möter Manchester City - Arsenal i ett stormöte i Premier League.
News icon17 oktober, 2020
Author iconGustaf Rauer