Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 apr, 2023

Streama Inter – Juventus (26/4): Live stream & TV

inter juventus live stream tv

Är ni intresserade av att live streama Inter – Juventus, och att se när lagen möts i Coppa Italia på onsdag kväll den 26 april? Här finner ni information om hur ni gör för att se matchen online.

Onsdagskvällen bjuder oss på en riktig toppmatch från Italien, då vi får se Inter och Juventus göra upp om en finalplats i Coppa Italia. De två giganterna möts i det andra semifinalsmötet i italienska cupen, och då det första mötet slutade 1-1 är det helt öppet inför avgörandet på San Siro.

Många lär vilja hitta en Inter – Juventus live stream att se direktsänt på nätet, och det är enkelt att titta på matchen online. Vi förklarar precis hur ni gör för att streama mötet i den här artikeln!

Streama fotboll online
Se fotboll direktsänt på nätet

Vad: Inter – Juventus, semifinal i Coppa Italia
Var: San Siro, Milano
När: 26 april, klockan 21:00
Live stream: Bet365
TV: Ingen kanal
Speltips: Inter – Juventus speltips

Streama Inter – Juventus live

Hur bär man sig då åt för att hitta en Inter – Juventus stream att se direktsänt på nätet? Allt som krävs för att titta på matchen online är att ni skaffar ett konto hos Bet365, och där sätter in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja titta på Coppa Italia direkt på nätet.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha igång er Inter – Juventus live stream ifrån. Det är nämligen så bra att det går att titta på er fotboll stream via mobil, dator men också från surfplattan. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi är rätt säkra på att ni som väljer att streama Inter – Juventus kommer att bli nöjda med ert beslut. Bild och ljud är av bra kvalitet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama Inter – Juventus live

Titta på Inter – Juventus på TV

Det lär vara ett stort intresse för att titta på Inter – Juventus på TV, då fotboll ses som bäst på TV-skärmen. Tyvärr är det dock så illa att det i Sverige inte är något TV-bolag som köpt sändningsrättigheterna till Coppa Italia, och således kommer matchen inte att visas på svensk TV.

Det finns hur som helst ett sätt att ändå se matchen på TV. Om du sätter igång en stream av matchen hos Bet365, kan du med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel eller liknande koppla över din sändning av matchen till TV-skärmen. På så sätt kan du se Inter – Juventus på TV, trots allt.

  • Kanal: Ingen kanal
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Hela Inters säsong kommer att avgöras under de kommande veckorna. Laget är i semifinal i både Champions League och Coppa Italia, och har dessutom chansen att säkra en Champions League-plats till kommande säsong genom att sluta topp fyra i Serie A. Men man riskerar också att åka ut ur både CL och Coppa Italia samt att missa topp fyra i ligan, och då är det inte många som kommer att vara nöjda med Simone Inzaghis säsong.

Juventus är i en liknande sits som Inter, med semi i Europa League och så Coppa Italia då. I ligan ligger man trea, när man nu fått tillbaka sina 15 minuspoäng, och ska nog sluta topp fyra. Ni kan läsa mer inför matchen i vårt Inter – Juventus speltips.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar