Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 jan, 2020

Streama Milan – Sampdoria: Se matchen via live stream

Vill ni streama AC Milan – Sampdoria? Vi visar er hur ni kan titta på matchen online, och se Zlatans comeback i Serie A.

Vill du titta på AC Milan – UC Sampdoria? Gör det på Bet365!

Streama Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Intresset till att titta på AC Milan – Sampdoria är skyhögt. Det har sålts över 60 000 biljetter till San Siro, vilket innebär den högsta publiksiffran på mycket länge. Men alla kan inte se matchen live på plats, och många kommer att leta efter en live stream eller kolla in TV-tablån för att ändå kunna se Zlatans återkomst i europeisk fotboll.

Om du är ute efter att hitta en Milan – Sampdoria live stream har du kommit alldeles rätt. Vi berättar om allt du behöver veta för att hitta en sändning till matchen, online eller på TV.

Streama Milan – Sampdoria online

För att streama Milan – Sampdoria på internet rekommenderar vi kraftigt att ni skaffar ett konto på Bet365, då de visar alla matcher i Serie A live. Skapa ett konto, gör en insättning på minst 50 kronor och titta på matchen online.

Det går att sända matchen från valfri plattform. Koppla upp din Milan – Sampdoria live stream från dator, mobil eller surfplatta.

Matchen visas på Bet365 utan kommentatorer, men du kan höra ljudet från publiken. Det lär bli stort jubel när Zlatan byts in.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan – Sampdoria!

Titta på Milan – Sampdoria på TV

De ansvariga på TV4/CMore har gjort alla sina tittare en tjänst, genom att bestämma sig för att sända matchen på huvudkanalen TV4. Matchen kommer även att visas på C More Fotboll, så där kan du också se matchen.

På CMore/TV4 visas matchen i HD-kvalitet både vad gäller ljud och bild. Sändningen drar igång redan 14:45, en kvart innan avspark, och Italienälskaren Jesper Hussfelt står ensam för kommenteringen.

Om du saknar kanalerna som visar matchen går det också bra att koppla din Milan – Sampdoria live stream från dator till TV-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel.

  • Kanal: TV4 & C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:45
  • Avspark: 15:00 (måndag 6 januari)

Inför matchen

Allt försnack till matchen har såklart handlat om Zlatan Ibrahimovic. Svensken är tillbaka i Milan för en andra sejour i klubben, och han har äntligen gett de rödsvarta fansen skäl att våga drömma igen. Laget ligger dock så långt ned som på 12:e plats, och har just nu 8 poäng upp till Europaplats. Men mer än halva säsongen återstår, och kanske kan Zlatan föra laget dit?

Sampdoria har inte heller gjort någon av sina bättre säsonger. Laget ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Nye tränaren Claudio Ranieri försöker styra upp det som finns kvar av Eusebio Di Francescos lagbygge.

Zlatan inleder på bänken och väntas bytas in. Sampdorias svensk Albin Ekdal inleder också han på bänken, då han haft lite skadeproblem på sistone.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar