Lazio - Juventus Serie A
NYHETER

Hitta din live stream till Lazio - Juventus i Serie A.

Streama Lazio – Juventus online

Det är enkelt att streama Lazio – Juventus online. Det enda du behöver göra för att titta på matchen är att skapa ett konto på Bet365, och där igenom gå några enkla och simpla steg.

Du skapar kontot, sätter in minst 50 kronor och kan sedan ta del av live streams av Serie A, så som att titta på Inter - Roma live, och massor av annan fotboll. Navigera dig bara till Serie A-sändningarna, och starta sedan att kolla på din Lazio – Juventus live stream.

Matchen visas i hög bildkvalitet och ljudet är inte så dåligt det heller. Dock finns det inga kommentatorer till matcherna.

Det går att se din livesändning från valfri plattform – titta på matchen från mobil, surfplatta eller annan enhet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto och sätt in minst 50 kr
  • Titta på Lazio - Juventus

Titta på Lazio – Juventus på TV

Vad gäller TV-sändning i Sverige är kanalen som visar matchen Sportkanalen. Det är en del i TV4/CMores utbud, och inte särskilt många har kanalen i sitt kanalutbud.

Det är trots allt på TV du ser matchen i högsta kvalitet. Där får du ta del av fullblodsproffs som kommentatorer, inte minst Italienkännaren Jesper Hussfelt.

Det går även att koppla din Lazio – Juventus live stream från valfri enhet till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Juventus har tagit några knappa segrar på sistone och det kändes bara som en tidsfråga innan det skulle komma ett poängtapp. Mot Sassuolo var det dags – ”Den gamla damen” fick bara 2-2 i hemmamatchen. Cristiano Ronaldo gjorde mål (på straff) men hans form på senare tid har varit halvdan, och kritikerna menar att han har sett sina bästa dagar.

Lazio går jättestarkt, och har fyra rakar segrar i ryggen. Man är bara sex poäng bakom Juventus, och vid vinst här blandar man sig i toppstriden på allvar.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se