Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 okt, 2021

Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)

Streama Juventus – Roma: Se live stream & TV (17/10)

En stor match väntar den 17 oktober mellan Juventus – Roma i Serie A. Vi kommer att titta på Juventus – Roma stream. Vi tipsar här även dig om hur och vart du kan se Serie A på nätet.

Juventus har inte haft den inledningen av säsongen som de säkert hoppades på. De ligger nu på en sjunde plats i tabellen och har hela 10 poäng upp till toppen. Roma ligger nu topp 4 och vill självklart hålla avstånd ner till Juventus.

Det bästa med Serie A är att vi i Sverige kan på ett enkelt vis se matcher online. Du kan streama Juventus – Roma inne hos Bet365.

Streama Juventus – Roma den 17/10

Se Serie A hos Bet365

Vad: Juventus – Roma, Serie A
Datum & tid Den 17/10, kl 20:45
Vart: Juventus Stadium, Turin
Live stream: > Bet365
TV-kanal: Cmore Live 5
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.75 hos Unibet)

Juventus – Roma stream

Vi gissar på att intresset att se Juventus – Roma live stream kommer bli ganska högt i Sverige. Det brukar vara många svenskar som söker sig till live streaming när det är stormatcher i Serie A.

Många väljer att streama Juventus – Roma med hjälp av live streaming från Bet365. Det är en sida som erbjuder gratis live streams till de medlemmar som spelar på odds.

Genom att spela på odds så kvalificerar du dig till att sända Juventus – Roma på nätet. Det räcker även om du endast har 50 kr på ditt spelkonto.

Många föredrar att spela hos Bet365 Sverige med den stora anledningen att det även går att streama sport. Det gör att man endast behöver en sida för att både spela – men även titta på fotbollsmatcher. Det finns idag flera svenska betsidor online som erbjuder dig att sända sport.

Om du inte tidigare har ett konto hos Bet365 så kan du hämta ut deras bonus för odds & betting. Det ger dig ännu mer anledning till att spela odds samtidigt som du tittar på stora matcher Serie A.

Det går även att titta på Juventus – Roma stream inne hos Cmore. Där kommer matchen att sändas i HD och med svenska kommentatorer. Det är dock inte lika gratis som det är hos Bet365.

  1. Ta dig vidare till Bet365
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Sätt in minst 50 kr att spela med
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Juventus – Roma

Se matchen på TV

I Sverige så är det inte möjligt att se alla matcher från Serie A på TV. Det går dock att se flera av de största matcherna från Serie A inne hos de kanaler som ingår i Cmore sportpaket.

Den kanal som kommer att visa Juventus – Roma är ingen mindre än Cmore Live 5. Detta är en kanal som finns för de människor som har köpt ett abonnemang. Du bör kontakta din operatör om du skulle vilja ha tillgång till matcher så som Juventus – Roma på TV.

Sändningen som kommer att finnas på Cmore Live 5 kommer vara den samma som du streamar inne hos CMores hemsida. Det innebär hög kvalité och svenska kommentatorer.

  • TV-kanal: Cmore Live 5
  • Sändningstid: Cirka 15 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar