Streama AC Milan - Roma: Live stream & TV

  • AC Milan vann mot Inter i sin senaste Serie A-match, med 2-1.
  • AS Roma besegrade Benevento, efter att ha vänt ett tidigt underläge.
  • Båda lagen kommer från Europa League-matcher i torsdags, vilka Milan och Roma vann.
VadAC Milan – AS Roma, omgång 5 i Serie A
VarSan Siro, Milano
NärMåndag 26 oktober, 20:45
Live streamBet365

Vill du titta på AC Milan – AS Roma?

Streama matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många kommer att försöka streama Milan – Roma, för att se när lagen möts i Serie A på söndag. Här hjälper vi er att hitta en livesändning av matchen.

Streama AC Milan – Roma online

Väldigt många tycker om att titta på italiensk fotboll, och inte minst att hitta en AC Milan – Roma live stream lär vara eftertraktat. Här hjälper vi er att hitta en sändning av matchen online.

Följ med oss och hitta din direktsändning av matchen. Vi visar dig hur du gör för att kolla på toppmötet live på nätet, och redogör även för hur det ser ut med potentiell TV-sändning.

AC Milan – Roma live stream

Vår rekommendation för dig som vill streama Milan – Roma live är att ta dig till Bet365. Där visas alla matcher från Serie A, och du kan således se denna toppmatch från Italien.

Skapa ditt konto, sätt in minst 50 kronor och ta del av alla fotboll live streams, eller streams av annan sport för den delen. Sändningen av matchen håller hög nivå, och det gäller så väl bild som ljud som kommentatorer.

Det går att titta på din AC Milan – Roma live stream från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du bestämmer hur du vill se matchen!

Det går även att koppla sändningen till TV-skärmen, om du råkar sakna kanalen som visar matchen. Mer om det under nästa rubrik!

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och gör en insättning
  3. Titta på Milan – Roma!

Titta på Milan – Roma på TV

Matchen kommer även att visas på TV. Kanalen som visar Milan – Roma är C More Fotboll, så här du den i ditt utbud kan du sitta lugnt och luta dig tillbaka framför sändningen. Saknar du den däremot, men vill ändå se matchen på TV, så rekommenderar vi dig att koppla din AC Milan – Roma stream från valfri enhet till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45, 26 oktober

Inför matchen

AC Milan har fått en bra start på säsongen. Man har vunnit sina fyra första Serie A-matcher, och pricken över i:et är derbysegern mot Inter senast. Precis som i våras ledde de rödsvarta derbyt med 2-0, men nu släppte man bara in till 2-1 istället för till 2-4 som i vårderbyt.

Ett stort samtalsämnet inför matchen mot Roma är Hakan Calhanoglu. Han och Zlatan Ibrahimovic har varit Milans bästa spelare under de senaste månaderna, men Calhanoglu har gått skadad den senaste veckan. Troligtvis är turken inte redo ännu. Däremot kommer vi garanterat att få se vår store svensk på planen, från start.

Roma har tagit 7 poäng på sina fyra första matcher, men det kunde ha varit 8 poäng om man inte åkte på en skrivbordsförlust mot Hellas Verona då man stod för felaktigheter vid registreringen av Amadou Diawara.

Speltips på fotboll

Colombia - Venezuela, 17/6: Speltips & stream
Colombia - Venezuela, 17/6: Speltips & stream
Venezuela fortsätter att vara hårt Covid-19 drabbat och tävlar därför mot alla odds mot Colombia i Copa America. Mötet väntas bli en parkpromenad för Colombia.
News icon16 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Danmark - Belgien, 17/6: speltips & odds (EM)
Danmark - Belgien, 17/6: speltips & odds (EM)
Det kommer att bli tufft för Danmark att ladda om till det svåra mötet mot Belgien i EM. Odds på en ny belgisk seger ligger på över dubbla degen.
News icon16 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Ukraina - Nordmakedonien, 17/6: speltips & odds (EM)
Ukraina - Nordmakedonien, 17/6: speltips & odds (EM)
Det ska inte vara några bekymmer för Ukraina att slå Nordmakedonien i EM. Vårt speltips är att Ukraina tar samtliga poäng i matchen till ett prima odds.
News icon15 juni, 2021
Author iconKatten Jansson