AC Milan - Hellas Verona
NYHETER

Hitta er live stream till AC Milan - Hellas Verona, denna söndagsmatch i Serie A.

Streama AC Milan - Verona online

Vi har redan skrivit att ni kan se matchen på Bet365, men vi tar proceduren lite mer utförligt för de som vill. För att titta på AC Milan - Hellas Verona direktsänt på nätet ska du skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens streams och kan således ta del av live streams från alla matcher i Serie A med mera.

När du har pengarna på kontot är det bara att navigera dig fram till Serie A och trycka på den match du önskar att se. Du kommer att få titta på din Milan - Verona live stream med bra bild och ljud, men dessvärre utan kommentatorer.

Det är möjligt att se matchen från vilken enhet du vill. Titta online från mobil, surfplatta eller dator!

  • 1. Skapa ett konto på Bet365.com
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan - Hellas Verona! (Du kan ta ut pengarna så fort matchen är över om du vill)

Titta på Milan - Verona på TV

Matchen kommer även att visas på TV, och om du vill ha en översikt över TV och live streams till alla AC Milans matcher kan du följa länken här. Hur som helst är kanalen som visar Milan - Verona i Sverige C More Fotboll. Sändningen inleds 14:55 och matchen har avspark fem minuter därpå. Vi kan nog vänta oss att det är samma kommentatorer som vanligt när Milan spelar; Jesper Hussfelt som huvudkommentator och Matías Concha som expert.

Har du kanalen i ditt utbud finns ingen anledning till oro. Saknar du den däremot så har vi faktiskt en rätt bra lösning till dig. Du kan nämligen koppla din Milan - Verona stream från datorn till TV-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel. På så sätt överförs sändningen till TV-skärmen.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 15:00 söndag 2 februari

Inför matchen

AC Milan är ett helt annat lag efter jämfört med före Zlatans ankomst. Spelet har väl inte direkt varit sprakande fantastiskt nu heller, men poängen har kommit. Sedan Zlatans ankomst har Milan spelat 6 matcher, vunnit 5 och kryssat 1. Den vinstprocenten är ljusår högre än vad man hade innan den store svensken kom in och smittade av sig med sin vinnarmentalitet.

För det är inte bara Zlatans kvalitet som bidrar, utan även hans inställning. Andra spelare tar nu större ansvar och laget ser plötsligt ut att ha självförtroende, motivation och glädje.

Hellas Verona är bra de också, och har inte förlorat en enda match under 2020. I vårt speltips till Milan - Verona kan ni läsa mer inför matchen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se