Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 dec, 2014

Spanjoren kan gå tillbaka till Chelsea i januari

Fernando Torres anlände på lån till AC Milan i somras efter att Chelsea hade gjort klart att det inte fanns utrymme för honom i laget då Diego Costa, Loic Remy och Didier Drogba köptes in. Men nu ska han vara på gång att skickas tillbaka till London av ”Rossoneri”, som inte direkt är nöjda med vad spanjoren tillfört i klubben så här långt. Gazzetta dello Sport hänvisar till engelska tidningen Daily Express, som kom ut med nyheten om den eventuell återkomsten för Torres till Stamford Bridge, och skriver att 30-åringen i så fall ska lånas ut till en annan klubb om låneavtalet klubbarna emellan bryts. Rapporter från Spanien menar på att Torres kan hamna i Atlético Madrid återigen, klubben som han en gång slog igenom i, medan Daily Star ser möjligheten att spelaren återvänder till Liverpool.

Milan letar redan efter anfallsförstärkning till våren. Med Torres och Giampaolo Pazzini på väg bort, och deras uteblivna form, letar klubben alternativ där framme. Bland annat ska dem, och även rivalen Inter, vara ute efter costaricanen Joel Campbell som tillhör Arsenal. Rykten säger att Milan letar efter en spelare som är bättre än deras förre anfallare Mario Balotelli, enligt ”Gazzettan”.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar