Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Skrtel och Matri nära Napoli

Sedan Rafael Benitez tog över tränarsysslan i Napoli har det inte varit någon hejd på värvningar in i klubben. Den syditalienska klubbens president, Aurelio De Laurentiis, har varit tydlig med att klubben kommer spendera stora pengar under sommaren för att göra Napoli till en verklig scudetto-utmanare. Pengakistan utvidgades ytterligare när Edinson Cavani såldes till PSG för €64 miljoner.

Idag rapporteras det om att två nya spelare är på väg in i klubben. Tuttosport hävdar att Juventus har accepterat ett bud på Alessandro Matri värt €12 miljoner och att spelaren själv har gett klartecken för en flytt till San Paolo. Matri förväntas skriva på ett femårskontrakt värt €2,7 miljoner per säsong.

Ytterligare en spelare som rapporteras närma sig en flytt till den azurblå klubben är Liverpools Martin Skrtel. Benitez ser gärna sin gamle adept i Napoli-tröjan och klubben är i behov att förstärka backlinjen. La Gazzetta dello Sport rapporterar att även Skrtel har gett grönt ljus för en övergång.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar