Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 mar, 2014

Seedorf missnöjd med Balotelli

Efter tisdagens förlust med 4-1 mot Atletico Madrid borta på Vicente Calderon har hela Milan stått i strålkastarljuset på grund av den svaga insatsen. Röster höjs om att det kommer ta flera år innan Milan återigen kommer spela Champions League, och flera spelare kritiseras hårt.

Så sent som igår gick Milan-legendaren Alessandro Costacurta riktigt hårt åt Milans stora stjärna, Mario Balotelli, när den gamle försvararen citerades med att säga att”Balotelli aldrig kommer bli någon superstjärna”. Costacurta verkar inte vara den enda som har tröttnat på den 23-årige anfallaren.

Gazzetta dello Sport rapporterar idag att Clarence Seedorf är besviken på Mario Balotellis attityd och inställning, och att det är på grund av detta som Balotelli igår tränade på egen hand istället för med resten av truppen. Rapporterna igår gjorde gällande att Balotelli hade problem med en muskelskada, men enligt den italienska tidningen är sanningen en annan.

Seedorf tros starta med Giampaolo Pazzini i Balotellis ställe på söndag, när Parma besöker San Siro.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar