Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 mar, 2017

Se Juventus – AC Milan: live stream – 10/3

Juventus är klara favoriter till att vinna Serie A då de leder tabellen med flera poäng. Närmast har de AS Roma som är 8 poäng ifrån serieledarna.

Juventus motståndare är ett klassiskt lag som vi alla känner till. AC Milan som har en anrik historia med många stora mästerskapstitlar.

Det är lite av ett mesta-mästare derby nere i Italien. En match som lockar en stor publik. Inte bara i Italien, utan runt om i hela världen kommer människor försöka se matchen på TV eller via live stream på nätet. Vi har tips så du kan streama Serie A .

Så kan du se Serie A – utan att betala

Att se Serie A inne hos bettingsidor har sedan ett tag tillbaka varit fullt möjligt. Både Bet365 & Unibet erbjuder många stora matcher från den italienska ligan. Matchen mellan Juventus – Milan är inget undantag.

Alla som vill se matchen behöver bara skapa ett konto inne hos dessa bettingsidor. Sedan behöver du även göra en insättning för att få tillgång till alla live sändningar. När du väl har gjort en insättning så kommer alla streams vara , och du kan använda din insättning på att spela på odds.

Om du ännu inte riktigt känner dig trygg i att börja streama Serie A så har vi här nedanför gjort en steg-för-steg guide. Den tar dig direkt till all livestreamad sport. Det är nämligen inte bara Serie A du kan streama från dessa sidor. Du kan även se till att titta på matcher inom ishockey, basket, tennis m.m.

  • Gå vidare till Bet365 eller Unibet
  • Skapa ditt konto helt
  • Gör en insättning & använd din bonus!
  • Börja streama fotboll & annan sport & live!

Vem vinner matchen?

För att krydda till spänningen i matchen mellan Juventus – AC Milan så kommer vi att tippa på en riktig skräll. Vi kommer att välja AC Milan som vinnare, och vi hämtar ut ett riktigt stadigt odds.

AC Milan kommer nämligen ha ett odds på hela 9.00 inne hos Unibet. Det är verkligen ett odds som vi tycker ökar spänningen i matchen. Däremot är vi inte så säkra på att AC Milan har en chans.

Därför stannar vi med en relativt låg insats, men med det höga odds vi spelar med så blir vinsten stor ändå.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar