Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 jan, 2017

Roma – Sampdoria: Vem går vidare till kvartsfinal?

I denna match kommer ett av lagen vinna, och där med ta sig vidare i Coppa Italia. Det innebär med andra ord att det är en direkt avgörande match som ska spelas i Rom den 19 januari.

Båda lagen har lagt ner stort fokus inför matchen. Vilket som krävs för att kunna ta sig vidare. Självklart är Sampdoria i ett större behov av en europaplats, men Roma kommer naturligtvis göra allt för stå som segrare av italienska ligacupen.

Om du vill följa med i hur matchen mellan Roma – Sampdoria slutar, eller vill se andra matcher i Coppa Italia. Då bör du skapa ett konto inne hos Unibet. Där sänder de live streams från Coppa Italia, La Liga, Serie A, Bundesliga och mycket mer.

Avspark: Den 19/1-2016, kl 21:00
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Unibet TV

Italiensk fotboll på nätet

I Sverige är det många som älskar Serie A, och den fotboll som kommer från Italien. Italien brukar beskrivas som ett land som är galna i fotboll, och det är verkligen ingen underdrift.

Som du säkert förstått om du hängt med i vår text är att det finns goda chanser för dig som vill streama Serie A online. Genom att använda dig av ett spelkonto inne hos Unibet så kan du inte bara spela på odds på matcher i Serie A, Serie B och Coppa Italia.

Du kan även se till att streama italiensk fotboll direkt inne hos din bettingsida. Det innebär att du kan få en komplett fotbollsupplevelse med ett spelkonto.

Då får du chansen att med en enda sajt kunna båda spela odds, samtidigt som du kan se live streams för alla de matcher som finns att se hos Unibet TV.

Där sänder de inte bara Coppa Italia. Där bjuder de på massor av stora matcher från Italien, Spanien, Frankrike, och Tyskland.

Inför Roma – Sampdoria

Om vi ska fokusera enbart på matchen mellan Roma – Sampdoria, så hittar vi direkt indikationer som säger att Roma borde ha denna match. De har inte bara fördel av en starkare spelartrupp och form. De har även sett till att få fördelen av att spela på hemmaplan.

Därför är det minst sagt Roma som kommer få fördelen av att ha mycket hemmapublik på sin arena – Stadio Olimpico.

Om vi spontant skulle dra ut ett speltips om hur vi tror matchen kommer sluta, så tror vi på Roma. Sampdoria har ingen större chans att vinna matchen. Det enda som skulle kunna rädda dem är mycket tur, och ha tillfälligheter på sin sida.

Vi tror därför att Roma kommer vinna matchen och hämtar ut 1.37 inne hos Unibets odds sida. En perfekt match att kombinera med fler stora matcher i t.ex. Spanska Copa del Rey som spelas under samma dag.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar