Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 nov, 2020

Streama Napoli – Roma: Live från Italien

Napoli Roma stream

  • Detta är en speciell match för Napoli, då det är första ligamatchen efter att klubbens störste, Diego Maradona, gått bort.
  • Roma har visat god form på sistone och inte minst Henrikh Mkhitaryan har presterat.
  • Napolis hemmastadion kommer att byta namn från Stadio San Paolo till Stadio Diego Armando Maradona, men först måste en del pappersarbete bli klart.
Vad Napoli – AS Roma, omgång 9 i Serie A
Var Stadio San Paolo, Neapel
När Söndag 29 november, 20:45
Live stream Bet365

Vill du titta på Napoli – Roma?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni live streama Napoli – AS Roma? Vi visar er hur ni gör för att se Napolis första Serie A-match sedan det tragiska beskedet om Diego Maradonas bortgång.

I helgen så hittar vi en rad heta matcher från Serie A. Den italienska ligan är fortfarande i sin start av säsongen, vilket innebär att Serie A just nu är ganska öppen.

Två lag som vill blanda sig i topplaceringarna är Napoli och Roma. Dessa lag möts i den 29 oktober. Här kommer vi hjälpa dig att streama Napoli – Roma live online.

Fortsätt gärna läsa här nedanför. Då kommer du få all den info som krävs för att sedan ta dig vidare till en live stream inför matchen.

  • Avspark: Den 29/11, kl. 20:45
  • Arena: Stadio San Paolo
  • Visas hos: bet365

Napoli – Roma stream

Att kola på fotboll online är ett smart sätt för dig att få tillgång till matcher direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

Med hjälp av Serie A streams så behöver du inte längre en TV för att följa fotbollen. Istället så kan du streama Napoli – Roma när, och vart du än vill.

Det enda du behöver se till innan du börjar se Napoli – Roma stream på nätet är att se vart matchen sänds. När det kommer till fotboll i Serie A, så har vi tips på en sajt som visar alla matcher.

Det är möjligt att se Napoli – Roma live stream hos bet365. Detta i förutsatt att du har ett spelkonto registrerat, och har pengar på det.

Det är nämligen bara aktiva spelare som har minst 50 kr på sitt konto hos bet365 eller som har placerat ett odds under de senaste 24 timmarna som kan streama Napoli – Roma.

När du startar din live stream inne hos bet365 så finns det ingen risk för att dina pengar kommer försvinna. Istället så uppmanas du att spela på odds inne hos bet365 samtidigt som du kollar på fotboll live.

Här nedanför kommer vi hjälpa dig med de steg som du behöver ta dig genom för att streama matchen och live på nätet.

  • Bli medlem hos bet365
  • Ha minst 50 kr på spelkontot
  • Gå till alla live streams
  • Streama Napoli – Roma nu!

Fler matcher från Serie A

Här inne på Sportal försöker vi främst att uppdatera dig med streams från de bästa matcherna. Det innebär att vi oftaste har koll på live streams när stora lag i Europa spelar sina matcher.

I Serie A så kommer det att spelas en het match mellan Napoli – Roma. Det är inte den enda matchen som vi tycker är extra het i helgens omgång.

Kombinera sedan dessa live streams med odds. Det är ett sätt som enligt oss är perfekt för att få mer spänning inom den italienska fotbollen.

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar