Streama Roma – Napoli: Live från Italien

I helgen så hittar vi en rad heta matcher från Serie A. Den italienska ligan är fortfarande i sin start av säsongen, vilket innebär att Serie A just nu är ganska öppen.

Två lag som vill blanda sig i topplaceringarna är Napoli och Roma. Dessa lag möts i den 14 oktober. Här kommer vi hjälpa dig att streama Roma – Napoli och live online.

Fortsätt gärna läsa här nedanför. Då kommer du få all den info som krävs för att sedan ta dig vidare till en live stream inför matchen.

bet365 streams

  • Avspark: Den 13/10, kl. 20:45
  • Arena: Stadio Olimpico
  • Visas hos: bet365

Roma – Napoli stream

Att kola på fotboll online är ett smart sätt för dig att få tillgång till matcher direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

Med hjälp av Serie A streams så behöver du inte längre en TV för att följa fotbollen. Istället så kan du streama Roma – Napoli när, och vart du än vill.

Det enda du behöver se till innan du börjar se Roma – Napoli stream på nätet är att se vart matchen sänds. När det kommer till fotboll i Serie A, så har vi tips på en sajt som visar alla matcher.

Det är möjligt att se Roma – Napoli live stream hos bet365. Detta i förutsatt att du har ett spelkonto registrerat, och har pengar på det.

Det är nämligen bara aktiva spelare som har minst 50 kr på sitt konto hos bet365 eller som har placerat ett odds under de senaste 24 timmarna som kan streama Roma – Napoli .

När du startar din live stream inne hos bet365 så finns det ingen risk för att dina pengar kommer försvinna. Istället så uppmanas du att spela på odds inne hos bet365 samtidigt som du kollar på fotboll live.

Här nedanför kommer vi hjälpa dig med de steg som du behöver ta dig genom för att streama matchen och live på nätet.

  • Bli medlem hos bet365
  • Ha minst 50 kr på spelkontot
  • Gå till alla live streams
  • Streama Roma – Napoli nu!

napoli fotboll i serie a

Fler matcher från Serie A

Här inne på Sportal försöker vi främst att uppdatera dig med streams från de bästa matcherna. Det innebär att vi oftaste har koll på live streams när stora lag i Europa spelar sina matcher.

I Serie A så kommer det att spelas en het match mellan Roma – Napoli. Det är inte den enda matchen som vi tycker är extra het i helgens omgång.

Det kommer även att spelas en match mellan Juventus och Lazio.

Kombinera sedan dessa live streams med odds. Det är ett sätt som enligt oss är perfekt för att få mer spänning inom den italienska fotbollen.