Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 nov, 2017

Streama Roma – Lazio: & live

Denna helgen bjuder Serie A på en mycket intressant. Det är ett romderby, eller ”Derbi della capitale” som knackar på dörren.

Här kommer vi att hjälpa dig att streama Roma – Lazio online. Detta för att du inte ska behöva missa ett av de hetaste derbyna i Italien.

För att snabbt hitta till en sajt som bjuder dig på Roma – Lazio stream på nätet så behöver du bara läsa vidare. Här kommer vi nämligen att rekommendera dig för en sida som väljer att sända Serie A .

  • Avspark: Den 18/11, kl. 18:00
  • Arena: Stadio Olimpico
  • Visas hos: bet365
  • Liga: Serie A

Kolla Roma – Lazio via live stream

För att kunna se detta rafflande derby i Rom så rekommenderar vi dig vidare till en sajt som erbjuder dig att se fotboll från Serie A live.

En av de sajter på nätet som erbjuder dig att se Roma – Lazio online är bet365. De har under en lång tid valt att täcka upp de allra bästa matcherna från italienska ligan. Vilket vi på Sportal, och många uppskattar. Att streama fotboll inne hos bet365 är nämligen . Detta i förutsatt att du är en spelare som har pengar på ditt konto, eller spelat på på odds under de 24 senaste timmarna.

Att streama Serie A hos bet365 är något som vi tidigare använt oss av. Vi hittar inga problem med de live streams som erbjuds av sajten, utan tycker helt klart de lyckats med att kombinera marknadens bästa odds med fotboll streaming.

Faktum är att bet365 erbjuder alla sina medlemmar på mer än fotboll från Serie A, och matchen mellan Roma – Lazio. Som medlem inne hos bet365 så kan du få tag på massor av andra live streams från andra sporter än fotboll.

För att enklast veta hur du ska gå tillväga för att streama Roma – Lazio live och så kan du ta hjälp av våra tips här nedanför. Där får du de punkter som du bör gå genom innan du kollar på fotboll online.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in pengar på ditt nya konto
  • Gå till deras live streaming
  • Börja streama Roma – Lazio

roma vs lazio fans

Romderbyt

Det otroliga derbyt i Rom brukar förknippas med en grym inramning, härlig stämning och heta känslor både på planen och läktaren.

Det är inte ovanligt när det sker stora derbyn i europas största huvudstäder. Utöver denna matchen så kommer två andra heta derbyn att spelas i Europa. Det ena spelas i London, och är mellan Arsenal – Tottenham.

Även i Spanien så kommer det att bjudas på ett derby i huvudstaden. Det då i Madrid. Där kommer två riktigt bra lag att spela i La Liga. Nämligen Atletico Madrid mot Real Madrid.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar