Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 dec, 2016

Roma – AC Milan: Klassiskt stormöte i Serie A

AC Milan ska åka ner till Rom för att spela mot Roma den 12/12. Italienska Serie A brukar alltid vara ett stort dragplåster när det handlar om streams online.

Nivån i Serie A är så pass hög att den lockar många att leta efter streams. Vi hjälper dig att enkelt kunna se Roma – AC Milan live stream. Ta hjälp av våra tips, och du hittar direkt matchen att se live.

Ju bättre lag som spelar, desto högre blir intresset att streama Serie A. Därför förväntas många i Sverige söka efter knep att se fotboll på den 12 december när Roma – AC Milan streamas på Bet365.

Avspark: 12/12-2016, kl. 21:00
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Bet365

fans roma

Se Serie A streams online

Det absolut bästa sättet för dig att streama Serie A på nätet är att leta efter en bookmaker som erbjuder live streams.

På internet finns det nu mer bookmakers som väljer att erbjuda streams till matcher i Serie A. Den som vi kan tipsa om är Bet365.

Det är världens största bookmaker som försöker bli ännu större. Förutom att vara störst på odds och betting, så försöker de nu locka fler medlemmar. Ett knep de har använt för att göra det är att erbjuda live streams.

Det försöker bli en så komplett sport- och bettingsajt som möjligt, och lyssnar mycket på sina medlemmar. Därför var det självklart att de började på ett samarbete med t.ex. Serie A, Ligue 1 och Bundesliga. Detta efter att deras medlemmar efterfrågat fotboll live streams

För att nå till Roma – AC Milan live stream så behöver du endast göra följande:

  • Skapa ett konto hos Bet365
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Roma – AC Milan

Kan Milan vinna poäng?

Roma är ett lag som har gått starkt i årets upplaga av Serie A. Laget har lyckats hamna på en andra plats, och har siktet inställt på att jaga Juventus.

De försvarar sin andra plats i ligan med bättre målskillnaden än just AC Milan. Vilket bäddar för en riktigt intressant match om vem som ska kunna jaga Juventus på allvar.

AC Milan behöver, likt Roma tre poäng i denna match. Vi anser att Roma har en bättre trupp i dagens läge, men de lär vara något tröttare än AC Milan.

Roma spelade nämligen en match i Europa League där flera stora spelare startade. Matchen slutade trots allt mållös, och de fick dela poäng med det rumänska laget AFC Astra Giurgiu. Vilket de inte kan varit helt nöjda med.

Vi tror därför att AC Milan kan lyckas med att spela oavgjort mot Roma. Det resultatet får vi just nu upp i oddset 4.20 inne hos Bet365.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar