Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Pogba nobbade Arsenal och Chelsea

Paul Pogba fick aldrig riktigt chansen i Manchester United utan lämnade England för Juventus förra sommaren. Efter en stark första säsong på Juventus Arena är det flera storklubbar i England som nu vill se Pogba på engelsk mark igen.

Men trots intresse från både Chelsea och Arsenal hade Pogba aldrig en tanke på att lämna Juventus.

– Om det fanns andra klubbar som jagade mig? Ja, men jag var hela tiden inställd på spel med Juventus. Jag hörde om intresse både från Arsenal och Chelsea och Milan från Italien men det finns ingen klubb som Juventus, säger Pogba till Sky Sports Italia.

– När det gäller min framtid så är jag glad över att vara här. Jag vill vinna så många titlar jag kan i den här tröjan. Juventus har jag tyckt om ända sedan jag var barn, jag har alltid hejat på dem. Den här klubben betyder så mycket för fransmän. De bästa franska spelarna har spelat här och det är därför jag tycker om klubben så mycket.

Många United-supportrar grämer sig fortfarande över att klubben valde att släppa Pogba förra sommaren.

– Ferguson försökte att hindra mig från att lämna Manchester United men han lyckades inte, avslutar 20-åringen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar