Napoli – Inter: Klassiskt stormöte i Serie A

Inför matchen mellan Napoli och Inter så är det många som letar efter speltips & live streams. Detta för att kunna följa se Serie A direktsänt via nätet, samtidigt som du kan vinna en del pengar.

Det är väldigt populärt att streama fotboll från Serie A. Inne hos Bet365 så erbjuder de nämligen alla sina medlemmar att kunna direktsända matcher från Italien.

Perfekt för dig som vill se fotboll från de bästa ligorna i Europa, och samtidigt inte behöva teckna TV-abonnemang eller kanalpaket.

Avspark: Kl: 20:45, den 2 december
Arena: Stadio Sao Paolo
Visas hos: Bet365

Se matchen

För att kunna streama fotboll från Serie A, så behöver du endast ett spelkonto hos Bet365. Som medlem inne hos Bet365 så erbjuds du inte bara att spela på odds. Du kan även hitta massor av andra saker som din tillvaro på bettingsajten bättre.

Du hittar nämligen massor av live streams från flera av ligorna ute i Europa.

Så varför inte se till att du är online den 2 december, då två klassiska lag i Serie A drabbar samman. Se till att du kan kolla på Napoli – Inter via live stream hos Bet365 redan nu.

Att streama från en bookmaker innebär att du är helt laglig. En laglig stream innebär att du inte ser på ett innehåll som är stulet. Genom att streama fotboll lagligt så slipper du all reklam som brukar fylla din live stream.

Dessutom slipper du även oroa dig att din dator börjar ladda ner virus, eller skadliga program för din dator och din säkerhet.

Speltips & odds på Serie A

Förutom en live stream till matchen mellan Napoli – Inter så finns det även odds som du kan spela på. Bet365 är nämligen en bettingsida som ser till att erbjuda både direktsänd sport & odds på alla dessa matcher.

Vi tror att Napoli kommer att vinna matchen. Trots att båda lagen kanske hoppats på en bättre start på säsongen än vad de fått, så har Inter hamnat i djupast formsvacka. Laget har haft en tuff säsong hittills, och vi hittar nu Inter på en 12:e placering i Serie A.

Vi tror där med att Napoli kommer vinna matchen på sin hemmaplan, och försöka få grepp om den toppklunga so nu skapats.

  • Napoli vinner – 1.80
  • Oavgjort – 3.40
  • Inter vinner – 4.75