Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 nov, 2019

Streama Milan – Napoli: Titta på TV & live stream

På lördag väntar en riktig stormatch i på San Siro. Vi får se en oerhört spännande Serie A-match, och här visar vi er hur ni gör för att streama Milan – Napoli live 23/11.

Lördagen den 23 november är en fantastisk fotbollsdag med stora matcher på många håll. Vi kan bland annat se fram emot att titta på Milan – Napoli, när lagen möts med avspark klockan 18:00 på San Siro. Här ska ni få se vilka kanaler och hemsidor som sänder matchen direkt.

Läs vidare för att på bästa sätt kolla vart ni kan se matchen på TV eller via live stream!

Vill du titta på AC Milan – SSC Napoli? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Milan – Napoli live

Det enligt oss allra bästa sättet att streama Milan – Napoli är genom att ta dig till Bet365:s hemsida. Bet365 visar matchen direktsänt på nätet, och allt du behöver göra för att se matchen på deras sajt är att skapa ett konto på sidan och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp live streams till Serie A och annan fotboll, och även annan sport.

Så fort du skapat ditt konto och satt in lite pengar är det bara att navigera dig till Milan – Napoli och se matchen live. Njut av din stream från en av världens största arenor och en av fotbollens bästa matcher.

På Bet365 sänds matcherna i bra bild- och ljudkvalitet.

  • Stream: Bet365
  • Match: Milan – Napoli

Titta på AC Milan – Napoli på TV

Föredrar du att titta på Milan – Napoli på TV är det C More Fotboll som gäller. Där sänds matchen direktsänt. Vilka som blir kommentatorer till matchen är i skrivande stund inte offentliggjort, men det är väl ingen högoddsare direkt att Jesper Hussfelt blir huvudkommentator och att Vicki Blommé får agera expertkommentator.

Avspark är 18:00 och sändningen lär dra igång redan 10, eller till och med 30, minuter innan bollen startar rulla på San Siros halvdana gräsmatta.

Om du möjligtvis saknar C More Fotboll men ändå vill försöka titta på matchen på TV, så har vi lösningen för dig. Med ett Bet365-konto och en livesändning du drar igång på din dator så kan du koppla skärmen till din dator, och på så sätt titta på din Milan – Napoli live stream på TV.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 18:00 lördag 23/11

Inför matchen

Milan och Napoli har båda haft det jobbigt på sistone, Milan i flera år och Napoli i flera månader.

Det var ett bra tag sedan allt var frid och fröjd i AC Milan. Ägarbyten, tränarskiften, misslyckade nybyggen på nybyggen men utan att någonsin ge resultat – det skulle väl i så fall vara försämrade resultat.

Napoli har en turbulent period i ryggen, där Carlo Ancelotti gått emot president Aurelio De Laurentiis och där spelarna underpresterar och får känna på fansens vrede. Mer inför Milan – Napoli kan ni läsa här.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar