Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 aug, 2018

Streama Lazio – Napoli: Carlo Ancelotti tillbaka i Serie A

En på förhand riktigt intressant och spännande match! Lazio och Napoli möts i den andra matchen av Serie A 2018-19.

Streama Lazio – Napoli

Serie A kommer denna säsong att sändas på Strive och Bet365, och det är alltså någon av dessa tjänster du måste ha om du vill kunna se alla matcher från Serie A denna säsong.

Strive kostar 79 kronor. Allt du behöver göra med ditt Bet365-konto är att sätta in 50 kronor, då kan du streama Lazio – Napoli och alla andra Serie A-matcher.

Upp till dig att välja var du vill titta på din live stream!

  • Match: Lazio – Napoli, Serie A
  • Datum & tid: Lördag 18 augusti 20:30
  • Arena: Stadio Olimpico, Rom
  • Streama: Strive eller Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Streama Serie A

Trolig laguppställning, Lazio

Strakosha
L. Felipe – Acerbi – Radu
Marusic – Parolo – Badelj – Milinkovic-Savic – Durmisi
L. Alberto – Immobile

Skador: Ricardo Kishna (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Napoli

Karnezis
Hysaj – Albiol – Koulibaly – M. Rui
Allan – Hamsik – F. Ruiz
Callejon – Milik – Insigne

Skador: Amin Younes, Faouzi Ghoulam, Piotr Zielinski (tveksam), Alex Meret (tveksam)
Avstängningar: –

Nedan snackar vi upp Lazio – Napoli, vilket är ett utdrag ur avsnitt 2 av Sportal.se:s Joga Bonito Fotbollspodd.

Två stormatcher direkt

Serie A 2018-19 inleds med Cristiano Ronaldos debut för Juventus, när ”Den gamla damen” åker till Verona för att möta Chievo. Denna match har avspark 18:00 på lördag.

En knapp timme efter att Chievo – Juventus tagit slut är det dags för en riktig stormatch, när Lazio tar emot Napoli på Stadio Olimpico. Efter att Lazios välkända örn flugit ett varm runt arenan ska domaren blåsa i pipan, och vi får se Simone Inzaghis hemmalag ställas mot Carlo Ancelotti, som är tillbaka i Italien och denna gång Napoli.

Lazio har inför säsongen tappat Felipe Anderson till West Ham, men å andra sidan var han skadad majoriteten av förra säsongen och ändå presterade laget en bra säsong där man missade Champions League-plats endast på att inbördes möten med Inter.

Napoli har i sin tur tappat mittfältsgeneralen Jorginho, som följde med tränaren Maurizio Sarri till Chelsea. I övrigt är lagets trupp mer eller mindre densamma.

Speltips

Napoli väger tyngre än Lazio, även om båda två är bra lag. De tre senaste matcherna lagen emellan har Napoli vunnit med tre mål i var och en, och på de sex senaste matcherna mellan dessa lag har Napoli resultatraden 5-1-0 med målskillnaden 19-3. Man brukar ha enkelt för Lazio, helt enkelt.

Vi spelar den raka 2:an här, till det lockande oddset 2.30 gånger pengarna

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar