Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Kris i Milan

Vi har sett det förut, och den här säsongen tog det bara några omgångar innan halva Milans trupp befann sig i sjukstugan.

Innan gårdagens match mot Torino hade den rödsvarta klubben stora skadeproblem i försvaret med Mattia De Sciglio, Ignazio Abate, Matias SIlvestre, Daniele Bonera och Jherson Vergara på skadelistan. Dessutom skadade sig Stephan El Shaarawy i fredags och tillsammans med M’Baye Niang får även han tillbringa den närmaste tiden på Milanellos rehabavdelning.

Sen kom 2-2-matchen borta mot Torino igår kväll. På Stadio Olimpicos gräsmatta försvann Riccardo Montolivo redan i den första halvleken med en förmodad bristning i baksida lår, medan Andrea Poli med sin sista aktion i matchen, som ledde fram till straffen som Mario Balotelli förvaltade, ska ha skadat sig så pass allvarligt att han blir borta några veckor. Som om inte detta vore nog ryktas det om att även Kakà drog på sig en mindre skada som håller honom borta från veckans Champions League-premiär mot Celtic.

Nästa helg möter Milan serieledande Napoli hemma på San Siro.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar