NYHETER

Super Cupen eller Supercoppa som man säger i Italien är en spännande och rolig match på förhand. Här ska nämligen Italiens bästa klubbllag utses. Vilket sätter hög prestige på matchen!

Finalen i Super Cupen i Italien kommer denna gång att spelas den 23 december. Det är inga mindre är Juventus FC och AC Milan som kommer att ställa upp på planen för att spela om guldet i det prestigefulla mötet.

En match som du kommer att kunna streama ute på nätet via live streams!

Normalt sett så spelas finalen i italienska Super cupen i augusti eller september på ett av lagens hemmaarenor. År 2016 så valde de att lägga matchen dagen in julafton, och i Jassim Bin Hamad Stadium i Doha, Qatar.

juventus supercoppa italien

De två lag som gör upp om den italienska Super Cupen 2016 spelas mellan AC Milan & Juventus FC. Normalt sett så spelas matchen mellan laget som vann den italienska cupen, och laget som vann Serie A föregående år.

Då Juventus vann både ligan och cupen förra året, så har man utsett AC Milan till att vara det nästbästa laget i Italien, och kommer därför att få spela finalen.

Avspark: den 23/12, kl: 17:30
Arena: Jassim Bin Hamad Stadium i Qatar
Visas hos: Bet365 live streaming

 

Streama fotboll från Italienska Super cupen

Visste du att det går att streama finalen i Super cupen mellan Juventus – AC Milan? Det är helt lätt, och du kommer fortsätta hålla dig helt på lagens sida.

Med hjälp av ett spelkonto inne hos Bet365 så kan du streama Juventus – AC Milan i Super cupen. Det är inte den enda matchen som du kan streama (med pengar på kontot) genom ditt medlemskap hos bettingsajten.

Utöver finalen i italienska Super Cupen så sänder de matcher från andra stora ligor ute i Europa. Vad sägs om att kunna se alla matcher i Serie A via live streams? Det låter säkerligen inte helt fel. Detta är fullt möjligt att göra genom ett nytt spelkonto inne hos Bet365.

Det hjälper dig att kunna följa matcher från stora lag i Italien som AC Milan, Juventus, Roma, Inter, och Lazio.

Vi kommer vara bänkade inför vår live stream med Juventus – AC Milan den 23/12. Vi kommer helt kunna sända matchen i både mobil och dator (med pengar på kontot)!

supercoppa stream live

Så streamar du live!

Genom att gå använda dig av våra tips så kommer du att kunna se fotboll streams live & helt . Du behöver knappast anstränga dig mycket. Att få tillgång till direktsänd sport har aldrig någonsin varit enklare än vad den är idag.

Börja streama fotboll. Följ våra steg nedanför!

  • Gå vidare till Bet365
  • Skapa ett spelkonto eller logga in med redan befintligt
  • Använd eventuella bonusar (inget krav)
  • Gå vidare till Bet365 live streams
  • Hitta matchen mellan AC Milan – Juventus i Super Cupen

Vi både tror, och hoppas på att du blir nöjd med den live streaming som du erbjuds inne hos Bet365. Där kan du streama fotboll i både hög kvalité, och helt (med pengar på kontot). Dessutom är du fullt laglig, och störs inte av en massa jobbig reklam!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se