Streama Inter – AC Milan: Se Milano-derbyt med live stream

En av säsongens bästa matcher i Serie A är Milano-derbyt mellan Inter – Milan. Det är precis denna match vi har att se framemot den 21/10.

Här kommer vi inte bara tipsa om en sajt som kommer visa Inter- Milan stream, utan två. Detta ger dig möjlgiheten att välja vilken sida som du helst använder för att sända matcher i Serie A online.

Se Inter – Milan stream

Ute på nätet finns det främst två sidor som hjälper dig med att se Serie A, och hjälper dig streama Inter – Milan den 21 oktober.

Det finns tyvärr ingen sida online som låter dig se Inter – Milan stream. Däremot så kommer bet365 låta dig se alla deras live streams om du nväljer att spela på odds. Det räcker med att du sätter in minst 50 kronor för att sedan kunna streama fotboll direktsänt från Serie A, La Liga, Bundesliga m.fl.

Inne hos bet365 så kommer du inte gå miste om stormatcher eller derbyn som spelar i de ligorna som visas hos bet365. Vilket innebär att det inte kommer göras några undantag för matchen mellan Inter – Milan. Även denna match kommer du kunna hitta bland alla live streams.

Här nedanför så går vi genom hur du kan streama Inter – Milan live med hjälp av bet365.

  • Klicka dig vidare till bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in 50 kronor
  • Sänd Inter – Milan via live streaming

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Det är självklart möjligt att se matchen oavsett om du använder dig av en dator, mobil, eller surfplatta.

Det går även att se matchen live med hjälp av Strive. Det är en streamtjänst som skapades 2018. Där har man lovat att man kommer visa matcher i både Serie A och La Liga med svenska kommentatorer. Vilket inte är möjligt inne hos bet365.

Den sändning som du även se via en bättring sändning med högre kvalité. Däremot så kommer det kosta lite mera. För 79 kr i månaden så kommer du få ett abonnemang som låser upp alla matcher från Serie A.

  • Gå till Strive
  • Skapa ett kostnadsfritt konto
  • Köp ett abonnemang (79 kr/mån)
  • Sänd alla matcher från Serie A

Dessvärre går det inte att sända Inter- Milan på TV. Det finns dessvärre ingen svensk TV-kanal som kan hjälpa dig att se matchen direkt på din TV. Därför rekommenderas du istället att ta hjälp av live streaming.

Inne hos Strive kommer du även kunna se El Clasico (Real Madrid – Barcelona) live när de spelar senare i oktober.

derby i milano

Derby i Milano!

Alla som vet något om Serie A känner till att derbyt i Milano tillhör de hetaste matcherna under säsongen. Dessa matcher spelas mellan de enda lagen som kommer från Milano. Nämligen Inter och AC Milan.

Denna match kommer med stor sannolikhet att bli minst lika intressant som de andra matcherna som AC Milan och Inter tidigare spelat.

Vi ser därför fram emot en grymt underhållande match mellan det som kan ses som två av Italiens allra mest klassiska lag!

Läs mer om Europas bästa derbyn i en annan artikel som vi har på Sportal.se.