Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 maj, 2012

Det är inte Allegris fel

Förre Milanspelaren Stefano Eriano som spelade i Milan mellan 1992 och 1997 tycker inte man ska skylla på Massimilano Allegri för att Juventus nu leder Serie A före Milanoklubben. Milans tränare har fått många kritiker sedan laget misslyckats i de avgörande matcherna den här säsongen. Eriano tycker dock att Allegri förtjänar ett nytt kontrakt.

– Med tanke på alla problem som laget har haft tycker jag absolut det. Han har förlorat viktiga spelare vid viktiga tillfällen för laget, det är inte hans fel, sa Eriano till Sports Radio.

Milan har haft stora skadeproblem under säsongen. Bland annat har viktiga mittbacken Thiago Silva varit skadad en längre tid. Eriano fick också frågan om Fabio Capello, som är arbetslös efter att ha lämnat det engelska landslaget, skulle vara en bra ersättare för Allegri.

– Capellos förmåga går inte att ifrågasätta, han är en mycket bra tränare, men det viktigaste just nu är att inte sätta för stor press på Allegri eftersom han förlorat viktiga spelare som Cassano, Boateng, Nesta och Thiago Silva när ligan skulle avgöras, fortsatte Eriano.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar