Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 mar, 2012

De spelade äntligen som Inter

Det såg länge ut att bli ytterligare en sådan där kväll där Claudio Ranieri skulle tvingas sätta sig på presskonferensen efter matchen med ett förberett försvarstal i kavajfickan.

Nu blev det inte så. Sena mål av Walter Samuel och Diego Milito mot Chievo såg istället till att Inter bröt sin blytunga svit i ligan – för Ranieri brast det helt.

– De spelade äntligen som Inter. Tårarna betyder att jag bryr mig om de här killarna och att jag är glad för deras skull, sa en rörd Inter-tränare efter 2-0-segern.

– De spelade riktigt bra och de förtjänade verkligen den här segern efter en månds abstinens. Jag måste tacka killarna för kvällens insats, de spelade äntligen som Inter.

En av spelarna som verkar vara på väg att hitta formen är Wesley Sneijder som sprudlade av offensivlusta.

– Wesley Sneijder stod inte still i en enda sekund idag och jag har inte sett honom i så bra form sedan jag anlände till klubben. Självklart ger den här segern oss moral och jag hoppas att San Siro kommer att vara fullsatt mot Marseille.

Vill du blogga om Inter för Sportal.se? Mejla redaktionen!

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar