Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 nov, 2012

De här domarna är inkompetenta

Inters president Massimo Moratti ger nu den italienska domarkåren en rejäl känga efter en rad matcher där han menar att domarna hindrat Inter från att göra resultat.

Söndagens match mot Cagliari slutade med tumultartade scener där Inters tränare visades ut och Moratti själv protesterade högljutt på grund av att laget inte fick en straff som de menade att de skulle ha fått.

– I matchen mot Juve var allting bra, i matchen mot Atalanta var allting bra, sa Moratti ironiskt till reportarna efter Cagliarimatchen.

– Fråga er själva, såg ni de här matcherna? Jag är i och för sig partisk men de här misstagen repeteras om och om igen. De här domarna är inkompetenta, fortsätter Interpresidenten.

Moratti menar att Cagliarimatchen är en tredje match i rad där resultatet påverkas av domarna och han hoppas nu att detta inte fortsätter.

– Jag hoppas att detta inte är ett mönster som återkommer för den här oförmågan börjar bli se dum ut. Det är nu tre matcher i rad där vi varit på den förlorande sidan när domaren tagit orättvisa beslut och det hindrar oss från att göra resultat, säger en mycket uppretad Massimo Moratti.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar