Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 feb, 2012

Conte kan tappa håret igen

Ruud Gullits tränarkarriär har varit upp och ner enda sedan han lämnade Chelsea mot slutet av 90-talet. Nu passar holländaren på att sätta lite extra press på Juventustränaren Antonio Conte, om än på ett skämtsamt sätt.

– Conte måste ta hand som sig. All stress kan leda till att han kommer att tappa håret igen. Och han kommer att få det ännu tuffare nästa säsong, säger Ruud Gullit till Football Italia.

Conte gjorde en hårtransplantation för ett antal år sedan. Det var en mycket omskriven händelse i Serie A. Därför passar Gullit på att driva lite extra med tränaren. Skämten åsidosatta, så tror holländaren att Juventus kommer att gå hela vägen.

– De är i en bättre position att vinna scudetton. Även om Milan är ett bra lag. Den nya stadion har gett klubben ett stort lyft, säger Gullit.

 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar