Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 jan, 2013

Bara fem klubbar har råd med Cavani

Napolis superstjärna Edinson Cavani kommer att stanna i klubben säsongen ut men när juni kommer tror hans agent, Mino Raiola, att det mycket väl kan bli en flytt. 

Cavani ska ha en utköpsklausul på drygt 500 miljoner kronor och Raiola tror absolut att någon av de allra rikaste klubbarna kan vara beredda att betala priset.

– Cavani kommer att stanna men jag är inte säker på att han gör det när juni kommer, säger agenten enligt italienska källor. 

– Jag är säker på att det finns klubbar som är redo att betala. Men det finns bara fem klubbar som har råd att göra det: Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea och Paris Saint-Germain.

– Ni är tillräckligt intelligenta för att förstå var Cavani kommer att spela fotboll nästa säsong, avslutar Raiola utmanande. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar