Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 jul, 2012

Balotelli är värd två miljarder kronor

Mario Balotellis agent, Mino Raiola, har njutit av varje steg den italienska forwarden har tagit under EM i Polen och Ukraina de senaste veckorna. 

Hans dubbla fullträffar mot Tyskland i semifinalen fick en hel fotbollsvärld att smälta och Raiola tror nu att spelarens värde har rusat i höjden. 

– I mina ögon är han värd det markaden vill att han ska vara värd. Men kom ihåg att Balotelli spelar i ett lag osm inte behöver sälja vilket gör att han inte har något pris. Om jag skulle behöva sätta en prislapp så skulle det vara två miljarder kronor, säger Raiola till Sky Sport Italia. 

– Är jag galen? Gå och fråga hans klubb så får vi se vilket pris de sätter. De har alltid sagt att jag är galen men min åsikt är att killen fortfarande kan bli världens bästa spelare. Efter EM är han helt klart en av de bästa i Europa. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar