Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 aug, 2010

Balotelli är en fantastisk talang

Under sin tid i Juventus mötte Christian Poulsen Mario Balotelli vid flera tillfällen. Nu möts de igen, på måndag när Manchester City tar emot Liverpool på City of Manchester.

– Balotelli är en stor talang och han kan utvecklas till en riktigt stor fotbollsspelare om han gör rätt saker, säger Poulsen till The Mirror.

– Jag känner honom inte personligen, jag har bara spelat mot honom ett par gånger. Men han är stark och en mycket speciell ung spelare. Han hade en del problem i Inter som han måste lära sig att handskas med.

– Jag har hört att han hade problem att komma in i gruppens mentalitet – det kommer alltid att bli ett problem. Men det är bra för honom att Mancini är hans manager igen eftersom han arbetat med honom tidigare, han känner Balotelli väl.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar