Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 mar, 2016

Watford gästar regerande FA-cupmästarna live stream

Arsenal har haft det kämpigt på sistone. Efter förluster mot såväl Barcelona som Manchester United och Swansea, går Wenger och hans mannar mot ytterligare en medioker säsong. Visst har de två senaste årens cuptitlar varit efterlängtade i norra London, men det är i ligan och Champions League som Arsenal och deras fans vill, och bör, vara med och slåss om titlar.

När man mötte Hull i FA-cupens åttondelsfinals returmöte i veckan, lyckades man vända sin dystra form, och såväl Giroud som Walcott fick äntligen hitta nätet igen.

Watford gör en väldigt fin säsong som Premier League-nykomling och man ligger på en trettonde plats i ligan. Givetvis vill man även förgylla säsongen med att gå långt i FA-cupen. En seger mot Arsenal skulle för Watford-supportrarna innebära en resa till Wembley i semifinalspelet, vilket ger mötet en extra krydda.

I förra cupomgången slog Watford Leeds hemma på Vicarage Road med 1-0. På söndagen väntar en betydligt tuffare uppgift, men som vi sett flera gånger under säsongen är Arsenal inte oslagbara hemma på Emirates Stadium.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar