Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 29 okt, 2018

Tottenham – Manchester City: Streama, speltips & laguppställning

Premier League helgen avslutas med kvällens match mellan Tottenham och Manchester City på Wembley Stadium.

Streama

Vill du avsluta måndagen med något riktigt roligt? Kolla då på matchen Tottenham – Manchester City som spelas ikväll på Viaplay!

Om du har ett Viaplay konto kan du kolla på alla Premier League matcher som visas denna säsong. Det är en förmån som man inte får ta miste på som fotbollsälskare.

  • Match: Tottenham – Manchester City, Premier League
  • Datum & tid: Måndag 29 Oktober 21:00
  • Arena: Wembley Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris

Aurier – Alderweireld – Sanchez – Davies

Dier – Dembelé

Lamela – Eriksen – Moura

Kane

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Wlaker – Kompany – Laporte – Mendy

Bruyne – Fernandinho – Silva

B. Silva – Aguero – Sterling

Wembley Stadium i dåligt skick

Oslagbara Manchester City möter nu Tottenham på Wembley Stadium. Manchester City fortsätter att spela på det mystiska sättet, som gör det nästintill omöjligt för motståndarna att vinna mot dem. Senaste mötet mellan Tottenham och Manchester City på Wembley Stadium slutade med 3-1 till City i Premier League. Förvånansvärt hade Tottenham 48 procent i bollinnehav, vilket med andra ord indikerar en ytterst jämn match.

Arenapersonalen har fullt upp med att återställa Wembley Stadiums gräs till dess ursprungliga skick, då två lag från NFL hade ”förstört” det från söndagens match. Först upp på den desperata listan är att få bort alla NFL-målningar och på tur gäller det att ”fixa” gräset så att det går att spela. Detta noterades för mindre än 24 timmar sedan. Somliga menar att detta inte kommer att hinna bli klart innan matchstart.

Speltips

Tottenham har visat sig kapabla till att hålla i bollen mot ett formstarkt Manchester City, men trots det förlorat tidigare möten dem emellan. Det beror utan tvekan på Tottenhams försvar, som resulterade i två mål för City redan efter 25 spelade minuter senaste mötet i Premier League.

Tottenham saknar dock Dele Alli denna match, istället är det den bralianske Lucas Moura som vikarierar på den vakanta positionen. Detta gör det svårare för Tottenham att hitta kreativa lösningar i de offensiva anfallen.

Störst i bollinnehav kommer troligtvis att vara Manchester City, dock med en marginell skillnad då Tottenham kommer med störst sannolikhet spela med stor press för att störa Manchester Citys bollinnehav. Men City kommer troligen förbi försvaret förr eller senare.

Vi tror att Manchester City vinner kvällens match till oddset 1.66 på Bet365

  • Tips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.66 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar