Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2015

Tottenham Chelsea live stream

Det blev visserligen förlust med 5–3 i det här mötet förra året, men bortsett det så är Tottenham ett lag som Chelsea har trivts bra mot på sistone. ”Spurs” hemmaseger var lagets första vinst mot Londonrivalen på de tio senaste, men framför allt på hemmaplan har Tottenham vana att ta poäng av Chelsea.

Seger senast alltså, innan dess har ”Spurs” tagit poäng i sex av de sju senaste ligamötena på White Hart Lane, och med tanke på hur de båda lagen inlett sina säsonger så det är första gången på bra länge som det nog är Tottenham som får ha ett visst favorittryck på sig.

Chelsea har haft en mardrömslik säsongsinledning och är placerat först på 15:e plats, med hälften så många poäng som den överraskande serieledaren Leicester. 1–0-vinsten mot Norwich senast satte punkt för en förlustrad över tre matcher.

Tottenham är, tillsammans med Manchester City, seriens starkaste hemmalag, samtidigt som Chelsea bara tagit blott fyra av sina 14 poäng på bortaplan. Tottenham är obesegrat i tolv raka matcher, och gör nu sitt tredje raka Londonderby efter 1–1 mot Arsenal och klara 4–1 mot West Ham senast.

Det ser ut att vara två näst intill intakta lag som möts. Chelsea saknar Radamel Falcao, medan Dele Alli får stå över i Tottenham på grund av avstängning. Här saknas även Nacer Chadli och Alex Pritchard.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar