Liverpool - Norwich
NYHETER

Hitta din live stream till säsongspremiären i Premier League, då Liverpool möter Norwich.

Äntligen drar Premier League igång, och först ut får vi se Liverpool – Norwich. Här tar vi oss an hur ni bär er åt för att streama matchen live på nätet.

Väntan på att Premier League ska börja är stor, inte bara i England utan även här i Sverige. Många är de som väntar på att få se sitt favoritlag spela, och först ut spelar den regerande silvermedaljören. I den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att streama Liverpool – Norwich live.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Liverpool - Norwich på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Liverpool – Norwich live

För att se Liverpool – Norwich via live stream behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som visar matchen på nätet. Skaffa ditt konto och se matchen direkt.

Det går att kolla på din liveström från vilken plattform du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Med Viaplay kan du streama alla matcher i Premier League.

Viaplay är en erkänt bra sajt med duktiga experter. I studion brukar vi bland annat få se Bojan Djordjic, Erik Niva, Martin Åslund, Lars Lagerbäck, Ola Andersson med flera. Ibland dyker även den förre landslagsförsvararen Jonas Olsson upp och babblar på sin skånska dialekt.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Liverpool - Norwich via live stream (avspark 21:00 fredag 9 augusti)

Titta på Liverpool – Norwich på TV

Den kanal som visar Liverpool – Norwich är Viasat Sport Premium. Har du den i ditt utbud kan du således utan problem titta på matchen.

Ratta in kanalen, sätt dig i soffan, fyll chipsskålen och njut av att titta på Liverpool – Norwich på TV.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Den första omgången i Premier League inleds ikväll, fredagen den 9 augusti, med att titelutmanaren Liverpool ställs emot nykomlingen Norwich.

Liverpool missade ifjol Premier League-titeln med en enda poängs marginal, då man trots en fantastisk säsong med 97 inspelade pinnar fick se Manchester City vinna titeln framför ögonen på sig.

Norwich vann Championship ifjol och satsar i första hand på att hänga kvar i Premier League, vilket är standard för nykomlingar.

Sadio Mané missar matchen och Divock Origi väntas kliva in från start i hans ställe.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se