Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 10 nov, 2019

Titta på Liverpool – Manchester City: Se på TV & live stream

Äntligen är det dags för oss att njuta av två av de allra största i engelsk fotboll. Den nuvarande ligaettan möter de regerande mästarna i Premier League i ett oerhört spännande möte. Här nedan visar vi dig som vill se denna högkvalitativa match och ta del av dramatiken som den ger.

Det är enkelt att titta på matchen via livesändning på internet om du inte har kanalen på TV:n. Matchen visas på Viaplay samt Viasat Sport Premium. Läs vidare och få reda på hur du kollar på matchen – steg för steg!

Streama Liverpool – Manchester City

För att streama Liverpool – Manchester City rekommenderar vi dig att skapa ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som visar alla Premier League-matcher i Sverige. Viaplay sänder även högklassiska möten då de visar alla Champions League-matcher och du kan streama Champions League här.

Skapa ett konto på Viaplay och välj sportabonnemang för att kunna se fin engelsk fotboll när den är som bäst. Under söndagen sänds Liverpool – Manchester City, en match du inte vill missa. Njut av att se två av de allra största engelska klubbarna och en intensiv och fartfylld fotboll.

Det är möjligt att titta på matchen från vilken plattform du än önskar. Från din mobil, surfplatta, dator eller genom att koppla sändningen till TV kan du se en väldigt hlg kvalitativ fotboll vart du än befinner dig.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på Liverpool – Manchester City live stream (avspark 17.30, 10/11)

Titta på Liverpool – Manchester City på TV

Kanalen som visar matchen är Viasat Sport Premium. Där visas matchen direktsänt, och har du den kanalen i ditt utbud är det lätt gjort att se matchen på din TV. Om det är så att du saknar kanalen men ändå vill se matchen kan du koppla din Liverpool – Manchester City live stream från en valfri enhet till din TV. För att göra detta behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller en HDMI-kabel. På detta sätt kan du därav se mötet trots att du inte har kanalen som visar matchen.

  • TV-kanal: Viaplay
  • Sändningsstart: 17:00
  • Avspark: 17:30

Inför matchen

Hemmalaget Liverpool tar emot de regerande ligamästarna Manchester City som har inlett Premier League-säsongen mindre bra. Liverpool har ännu inte förlorat i ligan och har tio vinster och en oavgjort och parkerar därav på en välförtjänt förstaplats. Manchester City ligger för närvarande på en fjärdeplacering efter att ha tappat poäng mot såväl Wolves som bottenlaget Norwich under höstsäsongen. Laget är inte lika stabila bakåt som tidigare år och har flera spelare skadade till detta möte såsom fransmannen Aymeric Laporte.

Nu är det upp till bevis för Liverpool om de ska skapa ytterligare ett glapp bakåt till de andra konkurrenterna, och för Manchester City att klamra sig fast i hemmalaget och inte tappa mark uppåt i tabellen.

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar