Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 okt, 2019

Titta på Liverpool – Arsenal: TV & live stream

Åttondelsfinal i Engelska Ligacupen, och vi får nöjet att streama Liverpool – Arsenal direktsänt på nätet. Vi visar dig hur du gör för att se matchen via livesändning.

På onsdag 30/10 spelas några av åttondelsfinalerna i EFL Cup, som även kallas för Engelska Ligacupen och går under sponsornamnet Carabao Cup. En av matcherna som flest kommer att sitta klistrade bakom TV:n för att titta på är den på Anfield, där vi får se Liverpool – Arsenal.

I denna guide ger vi er allt ni behöver veta för att titta på Liverpool – Arsenal på nätet. Kort sagt kan vi säga att det du behöver är ett konto på Bet365, med pengar.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Liverpool – Arsenal live

Gå in på bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor). Då kan du streama Liverpool – Arsenal, och se spänningen från denna engelska toppmatch direktsänt.

Allt du behöver göra är alltså att skapa ett konto och se till att där finns pengar. Gränsen på minsta insättning är 50 kronor, och det är alltså den minsta möjliga summan du måste sätta in.

När du gjort det är det bara att klicka dig fram till matchen och njuta av att se din Liverpool – Arsenal live stream.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor
  • 3. Titta på Liverpool – Arsenal via live stream (avspark 20:30 onsdag 30 oktober)

Hitta fler streams av engelsk fotboll live.

Titta på Liverpool – Arsenal på TV

För att titta på Liverpool – Arsenal på TV är det på sin plats att du har Eurosport 1 i ditt utbud. Det är nämligen den kanalen som kommer att visa matchen direkt på TV.

Finns Eurosport 1 i din kanallista på den TV-box du har kan du därför skatta dig lycklig. Sändningen drar igång 20:25, och avsparken är 5 minuter därpå. En dryg halvtimme senare börjar en annan stormatch i EFL Cup, och här kan du läsa om hur du gör för att strema Chelsea – Manchester United.

  • TV-kanal: Eurosport 1
  • Sändningsstart: 20:25
  • Avspark: 20:30

Inför matchen

Liverpool har gjort en fantastisk säsongsöppning, och leder redan Premier League med sex poäng. Trion med Roberto Firmino, Sadio Mané och Mohamed Salah levererar fortsatt, samtidigt som Virgil van Dijk och Alisson Becker sköter defensiven.

Arsenal har svajat lite i prestationerna under säsongen, och matchen mot Crystal Palace senast var ett av bottennappen. Bara kryss på hemmaplan, och när lagkaptenen Granit Xhaka byttes ut redan i den 61:a minuten svarade han med att kasta bindeln på marken. Kan laget studsa tillbaka här, eller var detta bara början på en tung period för The Gunners?

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar