Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 okt, 2019

Titta på Chelsea – Manchester United: TV & live stream

Redan i åttondelsfinalen av Engelska ligacupen (EFL Cup/Carabao Cup) får vi se giganter ställas emot varandra. I den här texten visar vi er hur ni gör för att enkelt streama Chelsea – Manchester United live på internet.

Det är dags för åttondelsfinaler i Engelska ligacupen, och vi kommer bland annat att få se två riktiga stormatcher. På Stamford Bridge kommer vi att kunna titta på Chelsea – Manchester United, vilket blir en av de matcher som allra flest personer kommer att vilja se.

Till er stora glädje kan vi berätta att det är väldigt enkelt att se matchen via live stream. Du måste skapa ett konto på Bet365, och sedan är du i princip i hamn. Läs och kolla hur du gör för att streama matchen, steg för steg!

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Chelsea – Manchester United live

För att streama Chelsea – Manchester United är det enda du måste ordna ett konto på Bet365, och därefter göra en insättning på minst 50 kronor. Det är allt du måste fixa för att kunna se denna engelska toppmatch på nätet.

Gå in på bet365.com, skapa ditt konto och sätt in minst 50 kronor. Då kan du ta del av massor av live streams, däribland Chelsea – Manchester United direktsänt online.

Det går att koppla upp din sändning från mobil, surfplatta eller dator – du tittar på matchen från valfri enhet!

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Chelsea FC – Manchester United FC via live stream (avspark 21:05 onsdag 30 oktober)

Läs mer om live streams av engelsk fotboll.

Titta på Chelsea – Manchester United på TV

För att titta på Chelsea – Manchester United på TV behöver du Kanal 9, då det är den kanal som visar åttondelsfinalen från Carabao Cup direkt. Har du den i ditt TV-utbud är det bara att leta dig dit med fjärrkontrollen, och njuta av engelsk fotboll av allra högsta kvalitet.

Avspark för matchen är 21:05, men försnacket börjar redan klockan 20:00. Ett så pass långt försnack ser vi inte ofta när det gäller cupfotboll, och det vittnar om på hur pass stort allvar Kanal 9 tar den här sändningen och ligacupmatchen på. Kul!

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:05

Inför matchen

Efter att ha brutit mot regler om att värva unga spelare, straffades Chelsea med ett transferförbud över två transferfönster, med start i somras. Det var ett straff, men har blivit en välsignelse. Nu har Chelsea blivit tvungna att ge unga spelare från egna leden speltid, och de har tagit den.

Plötsligt står de där med Fikayo Tomori, Mason Mount och Tammy Abraham i startelvan, och gör dessutom bra resultat. Visst, hela åtta poäng upp till Liverpool, men det beror på Liverpools extraordinära resultat och inte på att Chelsea på något sätt presterat dåligt.

Bortalaget i denna match då: Manchester United? Där finns det inte lika mycket positivt att prata om. Klubben har fortfarande inte fått ordning på laget sedan Sir Alex Ferguson, och Ole Gunnar Solskjaer verkar inte heller vara lösningen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar